Ce meniu vor avea pacienţii Spitalului Judeţean de Revelion

cantina_sdsf.jpgChiar dacă nu au privilegiul de a petrece ultima seară din an într-un club sau în prezenţa celor dragi¸ pacienţii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa dar şi cei de la Spitalul de Boli Infecţioase vor fi trataţi regeşte, cel puţin în ceea ce priveşte meniul pe care aceştia îl vor servi.

De pe masa de Revelion, nu vor lipsi, aşa cum ne-a spus managerul SC Arimex Comexim 2000 SRL, Petre Preda - cel care administrează cantina de la Liceul Sanitar care pregăteşte masa bolnavilor - bucatele tradiţionale, însă specialităţile de fructe de mare sau caviar vor face deliciul celor pe care boala sau suferinţa îi obligă să-şi petreacă finele anului în spital. Pacienţii vor avea un meniu format din salată beouf, medalion de porc la tavă în sos vânătoresc, salată de peşte, ruladă de piept de pui în aspic, tarte cu unt şi caviar, salată de fructe de mare, salată Cesar, iar la desert tarte cu fructe, salată de fructe, portocale, banane, croisante cu şampanie.

Şi în a doua zi, după seara de Revelion¸ meniul va fi unul la fel de deosebit: bucatele tradiţionale - caş, tobă, piftie, borş de peşte, muşschi a la Stephanie cu sote de legume, peşte la tavă cu cartofi natur, iar la desert cozonaci oferiţi de Dobrogea Grup.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.