Ce planuri are edilul cu Liceul Ion Bănescu Primarul Cristian Radu, prezent la o ședință de premiere a părinților

La Liceul Tehnologic „Ion Bănescu” Mangalia s-a desfăşurat ieri şedinţa Asociaţiei de Părinţi a liceului, la care s-au prezentat rezultatele proiectului de consiliere parentală „Părinţi responsabili, copii inteligenţi!”.

Proiectul a fost derulat de Alina Băiaşu, profesor psiholog, în perioada noiembrie-mai 2014, cu un grup-ţintă de 15 părinţi, care au elevi în clasele a IX-a și a XII-a.

S-a evidenţiat faptul că părinţii din grupul-ţintă s-au implicat activ în activităţile proiectului care a vizat îmbunătăţirea practicilor parentale în relaţia cu copiii şi, pentru aceasta, au fost recompensați prin înmânarea de diplome.

Directorul liceului, prof. Corina Mihalache, a prezentat un raport al activităţilor educative extraşcolare derulate pe parcursul semestrului al II-lea: găzduirea Olimpiadei Naţionale din aria curriculară „Tehnologii”, Proiectul Educativ Judeţean „Stil de viaţă sănătos”, Concursul de proiecte ale elevilor „Alege viaţa!”, Proiectul Educativ privind orientarea carierei „Tranziţia de la statutul de elev la cel de angajat”, derulat împreună cu DMHI, Săptămâna Naţională a Voluntariatului etc.

Părinţii au primit mulţumiri pentru sprijinul permanent acordat şcolii: implicarea, alături de elevi, în activităţile de voluntariat, recunoaşterea meritelor elevilor buni la învăţătură prin oferirea de burse de merit în valoare de 300 lei, susţinerea elevilor în învăţare prin crearea de condiţii tehnice (achiziţionarea unei imprimante şi a unui videoproiector).

La şedinţa asociaţiei a fost invitat primarul Radu Cristian care a subliniat rolul primăriei în crearea şi dezvoltarea condiţiilor optime pentru desfăşurarea procesului de învăţământ, afirmând că educaţia constituie unul dintre principalele puncte de interes ale Primăriei pentru dezvoltarea viitoare a oraşului. Edilul a oferit asigurări privind sprijinul acordat de Primărie pentru securizarea perimetrului şcolii (repararea gardului), ecologizarea curţii şcolii și îmbunătăţirea sistemului de monitorizare video din şcoală.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anunț important al SC RAJA SA! Se oprește apa în Stațiunile Neptun și Olimp! De ce a fost luată această decizie

29 Mar 2024 217

Anăstase Caraiola, acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA Constanța! Condamnare

28 Mar 2024 666

Rugby CSM Constanța Under-20 a urcat pe locul doi, după victoria cu LPS Suceava (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 434

Afaceri Constanța AGOA societății Romanța Estival 2002, convocată în ședință. Ce se va discuta

27 Mar 2024 443

Constanța Șofer beat și fără permis condamnat definitiv la închisoare

27 Mar 2024 561

Firme Constanța Acționarii Hotel Club Estival 2002 SA, convocați în ședință. Iată ce se va discuta

27 Mar 2024 353

A cerut eșalonarea contribuțiilor restante aferente lefurilor pentru 2023 Primarul Cristian Radu jonglează iar cu salariile angajaților din administrația locală de la Mangalia! (DOCUMENT)

26 Mar 2024 817

Avocatul Adrian Cuculis, din Baroul București, declarații în dosarul crimei din Mangalia! (VIDEO)

26 Mar 2024 487

UPDATE. Imaginile durerii la Tribunalul Constanța! Mătușa Alinei, tânăra ucisă la Mangalia, strânge la piept poza copilei (FOTO+VIDEO)

26 Mar 2024 798

Eco Gold Invest SA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Amplasarea Unei Instalații De Sortare Deșeuri

26 Mar 2024 277

Atenție, detalii cu puternic impact emoțional! Crimă într-un hotel din Mangalia! Prima ședință de judecată cu ușile deschise (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 1075

Știri Constanța Ce a descoperit Poliția pe strada Tudor Vladimirescu din Medgidia?

24 Mar 2024 640

Fotoreportaj În armonie cu natura. Spectacolul lebedelor în Portul Turistic Mangalia (FOTO+VIDEO)

24 Mar 2024 400

Firme Constanța Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia. Se stabilește indemnizaţia brută fixă lunară a administratorilor provizorii

23 Mar 2024 580

Procesul dintre UAT Mangalia și Serviciului Comisariatului Județului Constanța, amânat. Dosarul, pe rolul Tribunalului

23 Mar 2024 447