Ce proiecte au fost aprobate în cadrul şedinței Consiliului Local Municipal Medgidia

Ieri a avut loc prima ședință ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia din acest an. În sală au fost prezenți 17 din cei 19 consilieri, lipsind motivat Dumitru Dănuț Cotîrlă și Camelia Pleșca. Pe ordinea de zi au fost înscrise nouă proiecte de hotărâre, după cum urmează:

1.    Aprobarea numărului maxim de posturi de asistenți personali pentru persoanele cu handicap grav, pentru anul 2015, conform Legii nr. 448/2006 (r1). S-a aprobat un număr de 90 de asistenți personali, precum și aproximativ 170 de indmnizații acordate persoanelor cu handicap grav din municipiu.

2.    Aprobarea planului privind acțiunile și lucrările de interes local ce pot fi prestate de beneficiarii de ajutor social în anul 2015, conform Legii nr.416/2001. Mai exact, aceștia vor presta acțiuni de întreținere a curățeniei în municipiu, fără ca acestea să se suprapună cu acțiunile de curățenie prestate de compania specializată contractată.

3.    Aprobarea Planului local multianual pentru creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe din municipiul Medgidia.  Acest proiect are ca scop reducerea consumului de energie pentru încălzirea blocurilor de locuințe, pentru a se reduce costurile de întreținere.

4.    Aprobarea completării prevederilor art.18, alin 2, lit. b din Statutul ADIAC, precum și ale art. 33 din secțiunea „Dispoziții generale” din Contractul de delegare a gestiunii serviciului de apă și canalizare.

5.    Aprobarea preluării unui bun mobil ce aparține domeniului public al municipiului Medgidia din exploatarea SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia și aprobarea transferului acestuia în exploatarea SC Raja SA Este vorba despre un recipient hidrofor V = 2001 (hidroforul montat în subsolul blocului 50, str. Independenței).

6.    Aprobarea cumpărării imobilului teren intravilan, identificat cadastral cu nr. 102475, în suprafață de 266 mp situat în Medgidia, str. Poporului, nr. 64 (lot2). Prețul de vânzare este 5500 lei.

7.    Aprobarea completării domeniului privat al municipiului Medgidia. Mai exact, bunul imobil teren situat în intravilanul municipiului, str. Poporului nr.2 bis E, în suprafață de 80mp.

8.    Aprobarea repartizării unor unități locative situate în blocuri ANL. S-au repartizat două garsoniere în blocurile MS5 și MS6 de pe strada Industriei.

9.    Aprobarea draftului de act adițional la contractele de închiriere pentru unitățile locative situate în blocurile MS5 și MS6.

În cadrul ședinței au fost aprobate toate proiectele de hotărâre.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Local al Municipiului Medgidia Ce proiecte de hotărâre au fost aprobate în ședința ordinară aferentă lunii iulie

28 Jul 2023 789

Primăria Medgidia 23 de proiecte de hotărâre – aprobate în ședința ordinară a lunii mai

26 May 2023 954

Proiecte importante votate de Consiliul Local Medgidia

31 Oct 2014 2040

Două noi proiecte de hotărâre, aprobate în şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia

14 Jun 2014 1668