Stiri calde

Ce se întâmplă, azi, în toate unitățile militare. Care este motivul. În ce structură secretă a Armatei a avut loc evenimentul

Ieri, un militar a suferit un accident în jurul orei 14.40, în timpul unui exercițiu de parașutare, în zona aerodromului Zărnești.
 

Acestuia i-a i-a fost acordat primul ajutor la fața locului, însă, cu toate eforturile echipei de intervenție SMURD, a fost declarat decedat în jurul orei 15.35.
 

Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicică, din Direcția informații militare, era în vârstă de 30 de ani, fiind angajat în Ministerul Apărării Naționale din anul 2013. Era căsătorit și avea un copil.


Pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar. De asemenea, conform procedurilor legale, șeful DIM a ordonat constituirea unei comisii interne de anchetă.

Astăzi, la ora 08.30, vor fi organizate în toate unitățile militare din țară ceremonii de comemorare a locotenentului Gabriel Dinicică.


Adrian Țuțuianu, ministrul apărării naționale, este alături de familia militarului căzut la datorie și transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe.

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cazarma 1733 Limanu va fi reabilitată. Pavilioane noi şi sistem de utilităţi modernizat (document)

17 Mar 2018 3387