Ce spun stelele Catană reuşeşte cu uşurinţă să intre în orice cerc sau anturaj

catana_-_dumitru_catana_001.jpgDumitru Catană - 8 iunie 1956

Soare în conjuncţie cu Luna în Gemeni , Mercur în Gemeni - personalitate „mercuriană" , cu talente de negociator, foarte convingătoare. Foarte adaptabil, flexibil şi sociabil, nativul reuşeşte cu uşurinţă să intre în orice cerc sau anturaj. Cel mai probabil, pune mare preţ pe relaţiile cu cei din jur, îi place diversitatea şi se plictiseşte destul de uşor. Deşi are o capacitate extraordinară de a asimila informaţii şi de a face conexiuni între ele, există riscul ca să nu aprofundeze un anume subiect, preferând o cunoaştere la un nivel mai superficial. Nativul are talent oratoric şi, destul de probabil este o persoană căreia îi place acţiunea, diversitatea, provocările de tot felul.

Una dintre principalele provocări pentru nativ este absenţa elementului Pământ din astrograma natală. Aceasta poate însemna că nativului îi este greu să fie organizat şi nu are un simţ practic dezvoltat. De obicei, o astfel de personalitate este idealist, trăieşte mai mult într-o lume a ideilor şi, foarte probabil, excelează în domenii teoretice. Banii şi posesiunile nu reprezintă o prioritate. În unele cazuri, o persoană căreia îi lipseşte elementul Pământ va încerca să compenseze printr-o preocupare aproape obsesivă pentru detalii şi organizare.

De asemenea, cele mai multe dintre planete sunt dispuse într-o serie de aspecte extreme de tensionate, formate în principal pe semne fixe. Deşi pot reprezenta o provocare foarte mare, acest gen de aspect este des întâlnit în astrogramele natale ale persoanelor care au poziţii influente în societate care au succes.

Unul dintre atuurile nativului este marele trigon, care implică Marte, Venus şi Neptun. Această configuraţie conferă farmec, carismă, empatie, talent artistic. Având în vedere că acest aspect este format pe două semne de apă şi Balanţă, cel mai probabil nativului îi vine uşor să cucerească simpatia celor din jur, mai ales a persoanelor de sex opus.

Pluto în conjuncţie cu Jupiter în Leu - un aspect destul de des întâlnit în cazul liderilor. Capacitate mare de a influenţa opiniile celor din jur, intensitate, o atitudine "regală", încredere foarte mare în forţele proprii.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Black Coffee, DJ-ul desemnat Man of The Year în 2023, completează lineup-ul ediției 2024 a festivalului Untold

16 Apr 2024 391

Artist Talk cu Lia Perjovschi și Dan Perjovschi la Muzeul de Artă Brașov

10 Apr 2024 251

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 430

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 1947

LIVE TEXT Expoziția „Praguri”, la Muzeul „Ion Jalea”. Constănțenii, invitați să admire fotografii ce explorează ideea de amintiri și locuri ale copilăriei din satele Dobrogei (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 914

Expoziție de fotografie „Praguri”, a artistei Iris Maria Tușa, la Muzeul „Ion Jalea” Constanța

26 Mar 2024 551

Vernisajul expoziției „Praguri” al artistei Iris Maria Tușa este găzduit de Muzeul „Ion Jalea” Constanța

25 Mar 2024 503

„Elixirul dragostei”, eveniment la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

12 Mar 2024 609

În județul Constanța Aviatorul Rață Vasile a decedat. Mesajul transmis de familia sa

08 Mar 2024 944

Artist Talk susținut de Alexandru Rădvan la Muzeul de Artă Constanța

23 Feb 2024 559

Muzeul de Artă Constanța sărbătorește Ziua Națională Constantin Brâncuși

19 Feb 2024 527

INNA va urca pe scena principală a festivalului UNTOLD Dubai

07 Feb 2024 585

Expoziție de artă la Muzeul Marinei Române din Constanța

01 Feb 2024 871

Cunoscută artistă din România a murit chiar de ziua de naștere. Avea doar 38 de ani

22 Jan 2024 2398

Bianca Boeroiu a câștigat premiul Emmy la categoria „Machiaj contemporan remarcabil”

11 Jan 2024 899