Stiri calde

Ce spune senatorul Traian Băsescu,despre grupul parlamentar al PMP din Senat

Preşedintele PMP, senatorul Traian Băsescu, a declarat marţi că grupul parlamentar al partidului din Senat este ca şi desfiinţat, conform Agerpres.ro. 
 

"Eu şi îl consider desfiinţat în momentul de faţă. Vom rămâne un grup, dar fără să avem logistica specifică unui grup", a precizat Traian Băsescu, după Colegiul Naţional al PMP.

 
Întrebat dacă anticipează şi un posibil exod al aleşilor locali, în contextul intrării în procedură parlamentară, la comisii, a proiectului de lege prin care li se oferă posibilitatea aleşilor locali să părăsească un partid dacă nu sunt de acord cu fuziunea, Băsescu a precizat:

"Da, avem organizaţii în care aleşii locali UNPR, consilierii, nu au niciun fel de activitate comună cu PMP. Nu vă ascund că noi am făcut un lucru cinstit la vremea respectivă - jumătate din organizaţiile judeţene au fost puse sub preşedinţia unor membri UNPR, care pur şi simplu le-au sabotat şi le-au abandonat după aceea. Nu suspectez că a fost neapărat o strategie, dar aşa s-a întâmplat. Este şi situaţia de la Capitală. Da, slavă Domnului că preşedintele organizaţiei de Bucureşti este de azi în PSD şi putem să alegem un preşedinte. Pentru că a fost condiţie fermă pusă de domnul Steriu, când s-a negociat fuziunea, să fie preşedinte la Capitală şi primul pe listă la Capitală. E adevărat că şi-a rezolvat problema lui, a abandonat problemele multor colegi de-ai lui, i-a cam vândut PMP-ului când s-au făcut listele, dar ăsta e Steriu. A vândut PMP-ul când a crezut că aşa îi este lui bine. Azi a vândut PMP-ul pentru că aşa are impresia că îi este lui bine şi văd că are tupeul să dea lecţii de politică, de moralitate în politică. Greu de evaluat un asemenea individ care nu a lăsat nicio dâră în politică, în afară de traseism. Are un traseism consistent.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Efectele recursului compensatoriu Parlamentarii constănţeni, îngrijoraţi în legătură cu violenţele înregistrate în ultima perioadă

16 Jan 2019 693

Proiect PMP privind siguranţa rutieră. Suprailuminarea trecerilor de pietoni din Constanţa

10 Jan 2019 545

PMP propune ca Elena Buhaiev să primească postmortem titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța

09 Jan 2019 713

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost respinsă

20 Dec 2018 302

UPDATE Moțiune de cenzură dezbătută în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului

20 Dec 2018 285

Aleşii PMP nu vor participa la şedinţa de Consiliu Judeţean dacă nu se supune la vot încetarea mandatului lui Mocianu, de la PNL. Ce spune şeful liberalilor?

18 Dec 2018 903

Institutul Levantului, finanţat din bani publici La propunerea deputatului Robert Turcescu, Emil Constantinescu a fost audiat de Comisia de Învăţământ

13 Dec 2018 592

Pentru chiul PMP îi cere preşedintelui CJC să iniţieze un proiect privind încetarea mandatului de consilier al liberalului Sorin Mocianu

07 Dec 2018 811

Simbolic, Dragnea demis de la conducerea Camerei. Scandal în Parlament. Ce spun deputaţii constănţeni despre cele întâmplate?

06 Dec 2018 802

Scandal în Parlament! Deputaţii PMP, USR şi PNL solicită demisia lui Iordache şi Dragnea

05 Dec 2018 648

Declaraţie politică Robert Turcescu (PMP) - „Lupta pentru putere din PSD a acaparat întreaga ţară şi a acoperit tot ce putea fi acest An Centenar!“

29 Nov 2018 2061

Au depus un proiect de hotărâre de CLM Constanţa PMP vrea ca parcul de la Casa de Cultură să se numească „Trianon“

21 Nov 2018 456

Proiect de hotărâre pentru acordarea denumirii „Trianon” parcului de la Casa de Cultură din Constanța

20 Nov 2018 512

Robert Turcescu (PMP), declaraţie politică „Ruşinea din Anul Centenar - întoarcerea în epoca Rodica Stănoiu!“

15 Nov 2018 1264

Joaca de-a moțiunea Deputatul PMP Robert Turcescu nu-i mai înțelege pe liberali și pe cei de la USR

30 Oct 2018 583