Cei care schimbă kilometrajul mașinilor ar putea face închisoare

 
Cei care modifică kilometrajul mașinilor ar putea risca închisoare de la doi la cinci ani. Ideea este dezvoltată înt-o inițiativă legislativă a PNL.

Deputatul liberal Andreea Paul a arătat, astăzi, care a fost motivația acestei inițiative: "Pornind de la realitatea crudă că în România avem accidente rutiere mortale de patru ori mai multe decât media europeană și cauzele constau nu doar în starea drumurilor, ci și în starea tehnică a autovehiculelor, am decis să lansăm în dezbatere publică și parlamentară acest proiect de lege, inițiat de nouă parlamentari PNL, pentru înăsprirea sancțiunilor ce vizează trucarea datelor tehnice ale mașini".

Ea a precizat că inițiativa vizează modificarea Codului penal astfel încât cei are modifică kilometrajul mașinilor să poată risca închisoare de la doi la cinci ani.


Sursa foto: youtube

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

marius

21 Dec, 2015 19:54

ATENTIE DE UNDE CUMPARATI MASINII CEA MAI MARE RETEA DE SAMSARI DE MASINI DIN BRASOV SE FOLOSESC DE PERSOANE NEVINOVATE PE CARE LE FOLOSESC BULETINUL (Stoica Raluca Elena) PENTRU INCHEIEREA CONTRACTELOR DE VANZARE CUMPARARE. DATI MAI DEPARTE SA NU CADA NIMENI IN PLASA ACESTOR ESCROCI.

Articole asemanatoare

Danele de operare din Portul Basarabi vor fi reabilitate. CN ACN SA, în aşteptarea răspunsului de la APM Constanţa (document)

13 Apr 2018 3820

Datul kilometrajului înapoi, afacere pe internet

22 Oct 2016 2367

Închisoare pentru cei care măsluiesc kilometrajul maşinilor

22 Dec 2015 1736