Cei mai creativi expozanți la Târgul de Turism al României 2017 (galerie foto)


O miniatură a cetății de scaun Târgoviște, păzită de către un străjer, echipat cu coif și armură, pașapoarte pentru a călători în Ținutul Contelui Dracula, o statuie “vie”, reprezentându-l pe Gânditorul de la Hamangia, războaie de țesut și mulți meșteri populari.

Tradiția și cultura românească sunt cărțile pe care pariază reprezentanții destinațiilor turistice din România, la Târgul de turism al României, ediția 2017, deschis în capitală. Evenimentul care a început joi,16 februarie, la centrul expozițional Romexpo, oferă variante de călătorie atât în țară, cât și în străinătate.

În timp ce străinii au ales să promoveze destinațiile cu prețuri mici, oferind discounturi chiar și de 60 la sută, românii vor să atragă publicul dornic de vacanțe unice, promovând frumusețile țării noastre, în cadrul unor standuri originale.

Turiștii care ajung la Romexpo pot gusta sortimente de miere și dulceață la standul orașului Sibiu, se pot poza în turnul cetății de la Târgoviște, păzit de străjeri în port original sau îl pot întâlni pe contele Dracula de la care vor obține pașaportul pentru Transilvania, regiune  cu peisaje de o frumusețe rară. "Documentul" distribuit în cadrul târgului conține informații despre zone mai puțin cunoscute turiștilor, dar și detalii despre evenimente precum Festivalul Usturoiului și Balul Vrăjitoarelor.
 

În pădurile din defileul Bistriței, pe drumul care duce către Munții Bârgăului, urșii și lupii stau la pândă. Ascultă-mă! Vei ajunge la Colibița, acolo unde un lac s-a format peste sat și, atât e de adânc încât turla bisericii din mijlocul satului nu se mai vede. În drumul tău vei da de tăul Zânelor, acolo unde zânele se joacă pe malul apei în fiecare seară!

Ghidul pentru promovare, emis de Centrul național de informare și promovare turistică, Bistrița


Pachetele pentru vacanțe în România au și ele prețuri atractive. La târgul de turism poți cumpăra vacanțe de 4 zile pe litoralul românesc cu 170 de lei de persoană, cazare într-un hotel de trei stele, ori poți alege să petreci Paștele într-unul dintre cele mai verzi resorturi din Sfântul Gheorghe, Delta Dunării, plătind 155 de euro/persoană pentru 3 nopți, cu demipensiune, prânz festiv de Paște, dar și o cină pescărească.

Doodle Magic Board - povestea României spusă cu noi tehnologii


Rutele culturale de pe teritoriul României au fost prezentate în cadrul târgului, printr-o aplicație nouă, lansată la eveniment, în prezența ministrului Turismului, Mircea Titus Dobre.  Vizitatorii au fost invitați să cunoască povestea locurilor din România, explorând o poveste animată, cu ajutorul noilor tehnologii.
 

Doodle Magic Board este un mix de elemente traditionale si new media. Arata ca un panou desenat, dar, prin atingerea anumitor zone (puncte de contact), devine animat, generand o experienta interactiva unica.  Acest mix „traditional + new” reuneste experienta senzoriala, video mapping-ul si sunetul, angajand cosumatorii intr-o aventura magica si conducandu-i, pe un drum presarat cu elemente surpiza, catre mesajul dorit.

Narcis Claudiu, Audiv Studio, firma care a dezvoltat noul soft de promovare


Târgul de turism al României se va închide duminică, 19 februarie

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Tulcea, prezent cu un stand dedicat la Târgul Național de Turism al României, ediția de primăvară

15 Feb 2024 521

București S-a dat startul ediției de primăvară a Târgului de Turism al României

20 Feb 2020 1652

Consiliul Județean Constanța, prezent la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară „Turismul reprezintă motorul economiei constănțene“

20 Feb 2020 1936

Bilete de tren pe rute interne cu preţuri mai mici, la Târgul de Turism al României

17 Feb 2020 1859

Consiliul Județean Constanța, prezent la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă

14 Nov 2019 1862

Facultatea de Arte din cadrul Universităţii „Ovidius“ din Constanţa promovează destinația Constanța – Mamaia la Târgul de Turism al României

24 Feb 2019 2070

Ministrul Bogdan Trif, prezent la deschiderea Târgului de Turism al României

21 Feb 2019 1713

Județul Constanța, promovat la Târgul de Turism al României (galerie foto)

21 Feb 2019 2038

Colegiul Național de Arte „Regina Maria” promovează destinația Constanța-Mamaia la Târgul de Turism al României (galerie foto)

16 Feb 2019 2051

Orchestra Forțelor Navale Române promovează Constanța la Târgul de Turism al României

14 Feb 2019 1723

Primăria Municipiului Constanţa şi Consiliul Judeţean sunt prezente cu standuri proprii la Târgul de Turism al României

16 Nov 2018 1773

Primăria Municipiului Constanța, prezentă la Târgul de Turism al României

15 Nov 2018 1618

Consiliul Judeţean Constanţa participă la Târgul de Turism al României. 10.000 de euro pentru un stand!

27 Oct 2018 1817

Vacanța în stațiunile din Turcia. Servicii și prețuri mai bune în 2017. Siguranța nu e o problemă

19 Feb 2017 3056

Prezent pentru a doua oară. Orașul Cernavodă, promovat la Târgul de Turism al României.

17 Feb 2017 2515