Cercetat pentru trafic de canabis şi ecstasy Fiul fostului director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, primul termen la Tribunalul Constanţa

Octavian Manafu trebuie să se prezinte astăzi în faţa magistraţilor, în primul termen de judecată în dosarul în care este cercetat pentru trafic de droguri.
 
Octavian Manafu, controlor de trafic aerian la Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu“, fiul lui Ionel Manafu, fostul director al aeroportului, fost director al Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral şi fost consilier judeţean a fost trimis în judecată de DIICOT Constanţa. În acelaşi dosar sunt cercetaţi şi Stelea Dumitrescu, Cristian Dumitru Vîrlan, Robert Matei şi Marius Toader.
 
 Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Constanţa, are ca obiect „traficul de droguri
 
Robert Matei a fost arestat la domiciliu pe o durată de 30 de zile, de la 23 decembrie 2014 şi până la 21 ianuarie 2015. Pe data de 30 decembrie, Curtea de Apel Constanţa a menţinut deciziile Tribunalului luate pe 23 decembrie. Procurorii DIICOT susţin că Stelea Dumitrescu, Cristian Dumitru Vîrlan, Robert Matei, Marius Toader şi Octavian Manafu ar fi comercializat canabis şi ecstasy în cluburile de pe litoral.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.