Cerșetorii care apelează la mila cetățenilor, sancţionaţi de poliţiştii constănţeni (galerie foto)


Polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică ori a persoanelor fără adăpost.

Activitățile oameniilor legii urmăresc asigurarea unui climat de ordine, de liniște și siguranță publică pentru cetățeni, prin eliminarea disconfortului creat de prezența cerșetorilor sau a persoanelor lipsite de locuință în segmentul stradal.

În numai o oră, polițiștii locali au depistat, 4 persoane apte de munca, care apelau la mila publicului.

Astfel, în data data de 09.12.2018, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 4 amenzi contravenționale în valoare totală de 400 lei.

Faptele au fost constatate în zona unor lăcașe de cult din municipiul Constanța, unde oamenii legii au asistat la o “ minune” când o persoana care aparent nu putea sa meargă, la vederea polițiștilor locali s-a ridicat.

Persoana în cauză a fost identificată pe Bulevardul 1 Mai în timp ce simula un handicap fizic la ambele membre inferioare, fapt pentru care a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța și sancționată contravențional.


Sursa foto: Poliţia Locală Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Burlacu

10 Jan, 2019 02:38

Ce repede ii depisteaza pe copiii strazii care isi cer painea cinstit, totusi ei nu baga mana in buzunarul altora si nu fura. Dar de cei care zic: ,, TIGARI, tigari, tigari avem tigari,, !!! Nu-i vede care au impanzit tot orasul CONSTANTA... Incepand din GARA, p-ta km 4-5, abator, p-ta grivitei, tomis 3, zona soveja, s.a.m.d. nu se vad? Sau ei politistii traiesc de le urma lor, a tigarilor? Am vazut mereu cum in fiecare zi unul dintre tigani (nu-i discriminez ca asa sunt numiti si-n alte limbi, gipsy tradus inseamna tigan si nicidecum rom.) O persoana nu poate fi numita ca o bautura spirtoasa sau alcoolica. Ma mir si ma minunez ca fabrica de bautura spirtoasa nu-i da in judecata pt. ca le foloseste denumirea licentiata a bauturii alcoolice si spirtoasa ROM. Cum spuneam am vazut cum unul dintre tiganii din gara CONSTANTA ii dadea unui politist zilnic o suma de bani... De ce nu sunt puse camere de supraveghere in toata gara si-n imprejurul ei? Din cele mai performante si arunci s-ar vedea ce fac politistii din toata constanta. Deci in concluzie sa se puna camere de supraveghere performante si discrete ca sa nu se vada... Si astfel s-ar vedea ca se adapostesc chiar si boschetari de care chiar si politia dar si personalul garii din CONSTANTA stiu de existenta lor... Surse sigure din care stiu aceste informatii si sunt reale... Toti stiu dar le e frica sa vorbeasca deoarece nu au cui sa se planga ... Pt. ca cei care ar trebui sa ia masurile legale si sa se implice se complac in astfel de situatii... Iar boschetarii care isi fac culcusul in gara isi presteaza practicarea prostitutiei fata de politisti...

Articole asemanatoare

Exercițiu de evacuare în caz de incendiu la sediul Direcției Generale a Poliției Locale Constanța.

17 Apr 2024 377

Administrația Chițac bagă peste 1,4 milioane de euro în noul sediu al Poliției Locale Constanța

13 Apr 2024 773

Sancțiuni drastice pentru încălcările legate de gestionarea deșeurilor în Constanța (FOTO)

12 Apr 2024 443

Persoană depistată de polițiștii locali în timp ce comercializa substanțe interzise în municipiul Constanța

11 Apr 2024 396

Cumpărări directe! Medgidia. Se extinde sistemul de supraveghere stradală! GMB Computers SRL se va ocupa de lucrări

08 Apr 2024 539

Primăria Mangalia cumpără de la Universal Grup SRL uniforme pentru poliția locală!

05 Apr 2024 487

Atenție sporită când mergeți cu taxiul! Avertizările polițiștilor locali din Constanța

03 Apr 2024 624

Atenție, șoferi! Mașinile parcate neregulamentar se ridică în intersecția de la Dacia, în Constanța

03 Apr 2024 682

Primăria Constanța, apel în dosarul împotriva Primavera Campus SRL. Pe fond, amenda de 40.000 lei, înlocuită cu avertisment

01 Apr 2024 615

Mamaia 2000 SRL, răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru elaborarea unui PUZ

22 Mar 2024 707

Primăria Constanța Sancțiuni aplicate pentru lipsa autorizației de folosire a tramei stradale și a avizului de traseu, precum și pentru transportul deșeurilor (FOTO)

22 Mar 2024 452

Știri Constanța Controale pe autobuzele CT BUS! (FOTO)

21 Mar 2024 569

Acte de vandalism în Constanța! Făptașii, doi tineri, identificați de polițiști (VIDEO)

13 Mar 2024 878

Camerele de supraveghere, „dușmanul” vitezomanilor din Constanța (VIDEO)

13 Mar 2024 1095

Știri Constanța Camere de supraveghere în zonele școlare. Poliția Locală monitorizează zonele. Atenție unde parcați! (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 814