CFR organizează o licitaţie deschisă pentru un contract ce vizează staţia Cernavodă Pod (document)

Compania Naţională Căi Ferate CFR -  SA organizează o licitaţie deschisă pentru un contract de „Reparaţii la reţeaua de alimentare cu apă la staţia Cernavodă Pod”. Contractul presupune execuţia,  conform caietului de sarcini, a lucrărilor: 
a) de deviere a reţelei de apă prin reparare căminului de branşament, refacerea etanşeităţii la intrare-ieşirea conductei, înlocuirea vanelor, filtrelor, armăturilor de cămin, execuţia unui cămin de golire nou; 
b) reţele de apă în incinta staţiei Cernavodă Pod prin executare şi repararea de cămine, montarea de robineţi de trecere şi de golire. 
Valoarea contractului fără TVA  este de 217.882 de lei şi se va desfăşura pe o perioadă de 60 de zile de la data atribuirii. Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este data de 11 august, ora 10.00. Ofertele de participare pot fi trimise până la data de 14 august, ora 10.00. Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 14 august, ora 11, la sediul Sucursalei Regionale CF Constanţa, aleea Albăstrelelor, nr. 10, etaj 3, camera 327.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.