Charles Manson, unul dintre cei mai temuţi criminali în serie ai lumii, se căsătoreşte!

Vestitul lider al sectei “The Family”, Charles Manson, a obținut dispensă matrimonială care îi va permite să se căsătorească cu o tânără în vârstă de 26 de ani, care îl vizitează periodic la închisoare din 2007, informează ziarul Los Angeles Times, citat de EFE, preluată de Agerpres.
 
Mason, în vârstă de 80 de ani, a fost condamnat la moarte în 1971 în camera de gazare, fiind declarat vinovat de moartea a nouă persoane, masacrate de membrii sectei sale, printre care și actrița Sharon Tate, care era soția regizorului Roman Polanski. Pedeapsa capitală i-a fost comutată în închisoare pe viață după ce un tribunal a declarat neconstituțională pedeapsa cu moartea pentru deținuții din statul California.
 
Autoritățile din comitatul Kings, unde se află închisoarea Corcoran în care Manson își ispășește pedeapsa, au relevat că solicitarea de căsătorie a fost înaintată la 7 noiembrie și că cei doi au un răgaz de 90 de zile pentru a-și spune "da" înainte de expirarea acestei dispense.
 
Viitoarea soție a criminalului se numește Afton Elaine Burton, care în 2013 declarase deja revistei Rolling Stone că se va căsători cu Manson, lucru pe care acesta l-a negat atunci. În cazul în care căsătoria va avea loc, viitorii soți vor putea să invite la ceremonie circa 12 persoane, inclusiv deținuți. Manson nu dispune de permis pentru vizite conjugale nocturne, astfel încât nu va avea parte de o noapte a nunții.
 
Sursa: agerpres.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.