Chefi la Cuţite Poveste inedită, relatată de Cătălin Scărlătescu - "La Palazul Mare am gătit cu o familie de rromi"


Cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, și echipele lor se vor “bate” în această seară în tocănițe. Farfuriile lor vor fi jurizate, de această dată, de invitați din comunitatea rromă.

“Am rămas în trei oameni și sunt obligat să câștig.”, spune chef Florin Dumitrescu. “Trebuie să fim foarte atenți la cine jurizează, ce mănâncă, cum mănâncă.”, e de părere  chef Sorin Bontea, a cărui echipă este formată acum din patru concurenți. “Am o dorință meschină, să piardă amândoi astăzi. Și să câștige Scărlătescu. Chiar și la mustață, dar să câștige.”, adaugă chef Cătălin Scărlătescu, aflat în superioritate numerică la bancul de lucru, cu cinci concurenți.

Pentru că a câștigat battle-ul de săptămâna trecută, chef Scărlătescu va fi cel care va beneficia de privilegiul de a-și alege ingredientul de bază pentru tocănița sa, dintre cele trei puse la dispoziție, și de a le împărți pe celelalte două echipelor concurente.

 „Nu mi-e frică pentru că am doar trei oameni și nu mi-e frică de nimic ce am putea să gătim. Sunt trei lucruri în viața asta de care-mi este frică: de întuneric, de păianjeni și insecte și de Scărlătescu, atunci când are avantaj”, spune chef Dumitrescu. “Ne așteaptă de mult timp. De la primul battle ne așteaptă.”, adaugă și chef Bontea.

Și cum ingredientele de bază pentru tema ediției, tocănița, sunt pui, vită și porc, Cătălin Scărlătescu a păstrat pentru el porcul și a oferit vita și puiului lui Florin Dumitrescu, respectiv Sorin Bontea.

“Eu am gătit cu niște rromi. Alergând prin țară după rețete, am ajuns într-o localitate, Palazul Mare, unde am gătit cu o familie de rromi. Am stat efectiv cu ei în curte și am gătit la ceaun”, spune chef Scărlătescu. Dacă această experiență îl va ajuta la această probă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, de la ora 20.00.


Așadar, diseară, fiecare echipă – roșie, galbenă și albastră - va încerca să pregătească o tocăniță pe gustul invitaților serii, membri ai comunității rrome. Cum nu există posibilitatea să pregătească mâncarea afară, la ceaun, așa cum și-ar fi dorit, chef Dumitrescu va încerca să facă focul cu lemne chiar în bucătăria “Chefi la cuțite”. Cum va face el posibil acest lucru, dar și cum vor reacționa ceilalți chefi, telespectatorii vor vedea în această seară, la Antena 1.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu revin pe sticlă! Cei trei sunt juraţii sezonului 9 MasterChef România

16 Apr 2024 1591

Chefi la cuțite Andra Mihail, din Constanța, fost angajat la Primărie, a obținut toate cuțitele juraților (galerie foto)

07 Apr 2021 5777

Chefi la cuțite. Celebrul artist Costi Ioniță, din Constanța, i-a uimit pe jurați. Câte cuțite a primit și cine nu i-a dat

24 Mar 2021 2306

Avram Iancu, la „Chefi la cuţite“ Bibliotecarul care a înotat în Marea Neagră, de la Sulina la Istanbul, a primit cuţitul de argint

02 Mar 2021 3064

Dezastru după Festivalul Scoicilor din Piaţa Ovidiu (fotoreportaj+video)

20 May 2019 6031

Festivalul Scoicilor la Constanţa. Chef Cătălin Scărlatescu aduce noi reţete culinare

12 May 2019 15196

Chef Scărlătescu-probleme medicale? Iată mesajul lui

12 May 2016 2592

Chef Cătălin Scărlătescu a început pregătirile pentru Festivalul scoicilor de la Constanţa

16 Apr 2016 3767

Începe Hell's Kitchen

20 Sep 2014 2291

Chef Cătălin Scărlătescu îşi prezintă original iubitele

04 Aug 2014 2143

Au fost destituiți de Pro Tv Celebrul juriu de la MasterChef pregătește cel mai așteptat show de gătit

17 Jun 2014 6298

Juriul celebrului concurs MasterChef a fost destituit

29 May 2014 3161