Cine administrează afacerile lui Gheorghe Copos de la Ana Hotels şi Athenee Palace după demisia sa

Ieri au fost publicate în Monitorul Oficial al României hotărârile Consiliilor de Administraţie de la Ana Hotels şi Athenee Palace ca urmare a demisiei din funcţia de preşedinte-director general al celor două societăţi a lui Gheorghe Copos.

Astfel, Consiliul de Administraţie de la Ana Hotels arată, la articolul 1, că în unanimitate „a luat act de demisia domnului Gheorghe Copos”, iar la articolul 2 că ambii administratori hotărăsc că „doamna Copos Alexandra este aleasă ca preşedinte al Consiliului de Administraţie-director general al Ana Hotels-SA”.
Potrivit aceleiaşi notificări publicate ieri în Monitorul Oficial, „se numeşte în mod provizoriu ca administrator-vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, până la desfăşurarea primei adunări generale a acţionarilor, dl Taban Ion, născut în anul 1956.”
Trasă la indigo situaţia este similară, cu referire la Gheorghe Copos, Alexandra Copos şi Taban Ion, şi pentru Athene Palace-SA. Reamintim că Gheorge Copos a fost condamnat la închisoare cu executare în cazul "Dosarului Transferurilor".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Director şi administrator nou la Ana Hotels al lui George Copos

28 Aug 2014 2709

Mâna dreaptă în afaceri Cine este danezul care conduce Hotelul Athenee Palace Hilton al lui Gheorghe Copos şi ce salariu primeşte lunar

31 Jul 2014 2849