Cine este Roby, câinele care îl caută pe copilul dispărut din Pecineaga. În cât timp a găsit o altă persoană dispărută

Câinele special antrenat Roby a venit în sprijinul zecilor de persoane care îl caută pe copilul dispărut din localitatea Pecineaga.
Amintim că un copil în vârstă de doar 8 ani a dispărut sâmbătă seara, din localitatea Pecineaga, la câteva sute de metri de locuința proprie.

Este un câine special antrenat care se află alătiuri de jandarmii IJJ Constanța de cinci ani și provine de la Centrul Chinologic ,,Aurel Greblea” Sibiu. Mai mult, Roby și Sorin sunt eroii care în toamna anului trecut au găsit o persoană dispărută de 48 ore, aflată în stare de inconștiență la mai mulți kilometri de casă, salvându-i practic viața. Mai mult, în această primăvară Roby a avut un rol important în depistarea pachetelor de droguri de pe litoralul românesc.

Potrivit IPJ Constanța, se fac căutări pe raza localității Pecineaga și în împrejurimi. În căutări sunt implicați polițiști din cadrul IPJ Constanța, jandarmi din cadrul IJJ, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, polițiști locali și voluntari din cadrul Administrației Locale. Autoritățile au adus și câinele de urmă al Serviciului Criminalistic. De asemenea, a venit în sprijin un elicopter al IGAV pentru survolarea zonei. Aseară, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați cu privire la dispariția unui minor de 8 ani. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă. 

Citește și:

Pachete cu droguri căutate pe plajă cu ajutorul unui câine special antrenat din cadrul IJJ Constanța (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Roby Foods SRL își schimbă sediul social

18 Aug 2023 1000

Eroii patrupezi Roby şi Bingo îl caută pe copilul dispărut din Pecineaga. Cine sunt şi ce pregătire au (galerie foto)

04 Nov 2019 3325

Pachete cu droguri căutate pe plajă cu ajutorul unui câine special antrenat din cadrul IJJ Constanța (galerie foto)

07 Apr 2019 2873

The Mission prezintă evenimentul DN1.1 #Dance

21 Jul 2014 1820