Cine este şi ce vrea Realitatea TV Constanţa. Vezi ce spune Ionuţ Barbu, directorul general

Ionuţ Barbu, directorul general al staţiei Realitatea TV Constanţa a explicat cum a luat naştere noul post, care sunt scopurile sale şi care va fi programul oferit constănţenilor. În continuare puteţi citi declaraţia integrală a lui Barbu referitoare la noul produs media de pe piaţa locală.

„Eu, ca persoană sunt asociat cu Elan în mai multe afaceri. el este proprietarul Realitatea Media. Realitatea Constanţa este o licenţă a Realitatea Media pentru oraşul Constanţa a cărei staţie este construită de un SRL. Acest SRL se numeşte Realitatea media Constanţa şi este proprietatea firmei Media Consulta, domnul Craiu. Eu conduc acest business din mai multe considerente, fără bani. Sunt director general. Mihai Craiu este acţionar unic, este licenţă, este o frecvenţă pe care o are în baza unui contract. Nu mă voi implica în linia editorială, ci de tot ce ţine de creşterea audienţei acestei staţii. Daniela Bică este administratorul societăţii şi va conduce executiv staţia. În acest moment echipa este în curs de formare. Sunt eu, este Daniela Bică, Adriana Mironescu, Crina Kibedi, şi o echipă care este în construcţie de reporteri, cameramani, oameni de vânzări... se va termina treaba asta undeva săptămâna viitoare. Nu este o televiziune de campanie, nu este bugetată. Investiţia este 100% Media Consulta, iar staţia se va finanţa din contracte de publicitate. Atunci când vor fi probleme, dar sunt convins că nu vor fi probleme, din banii acţionarilor. Nu este un capriciu, noi avem un business plan foarte bine structurat. Eu cred că vom fi pe pierdere doar două sau trei luni, apoi intrăm pe câştig. Este o firmă care va face profit. Orice afacere poate fi vândută, dar noi nu ne-am propus asta. Teoretic, orice afacere cu probleme trebuie susţinută de acţionari. Momentul lansării este bine ales pentru că urmează o campanie electorală, iar lumea va fi focusată pe ştiri. Ne vom implica în campania electorală, absolut. Noi nu suntem Pro TV să nu ne implicăm în campanie. Vom avea implicare maximă în piaţa de publicitate, implicare maximă în piaţa politică şi un conţinut editorial echidistant. Eu sunt om de publicitate şi cred că piaţa, în acest moment, mai poate suporta un produs media.

Avem două studiouri într-un platou mare, investiţia a fost de 300.000 de euro, după spusele lui Mihai Craiu, dar eu cred că este o sumă mai mare. O putem recupera în patru, cinci ani. Patru ani... Este investiţie full HD. Nu vom mai upgrada investiţia asta încă şapte ani de acum înainte. Staţia va fi preluată de toţi operatorii de cablu. Încă suntem în discuţii cu RCS&RDS, însă vom finaliza la 1 decembrie. Intrăm peste Realitatea TV. Dimineaţă, la 7 fără 10 intră un buletin cu ştiri locale peste realitatea TV, 8 fără 10 la fel, 18.15 publicitate, talk-show, 45 de minute, 20.15, ştiri publicitate, talk-show. Acesta este programul maximum. Treptat vom ajunge la asta. În esenţă, în jur de două ore, două ore 40 de minute va fi conţinutul nostru".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanţa angajează. Detalii

22 Apr 2024 733

Angajări Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează medic specialist. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 421

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

22 Apr 2024 357

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Sunt posturi vacante la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral

21 Apr 2024 813

Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militară 02311 Constanța angajează! Ce post este scos la concurs

20 Apr 2024 7099

Caută un loc de muncă? Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, județul Constanța angajează

19 Apr 2024 711

Marcel Ciolacu Portul Constanţa, cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră

19 Apr 2024 571

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 523

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 760

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 561

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 668

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 612

Angajări Constanța Spitalul Orășenesc Cernavodă scoate la concurs un pot vacant. Iată ce trebuie să faci

17 Apr 2024 452

Locuri de muncă Constanța Serviciul Public de Gospodărie Comunală Techirghiol angajează. Detalii

17 Apr 2024 489

Preotul Petrică Leașcu a intrat „în post și rugăciune la Curtea de Apel Constanța“! (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 794