Cine sunt avocaţii care l-au scos pe Radu Mazăre din arestul Poliţiei Capitalei

avocat ion cazacu catalin dancuRadu Mazăre a părăsit, miercuri seara, arestul Poliţiei Capitalei, după ce  avocaţii Ion Cazacu si Catalin Dancu au convins completul penal al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie că nu se impune arestarea preventivă a edilului Constanţei, potrivit portalului specializat avocatura.com.
Probele cu care procurorii DNA s-au prezentat în faţa instanţei nu au fost deloc convingătoare, încât să-i determine pe magistraţi să-l trimită pe Mazăre 29 de zile in spatele gratiilor.
Cei doi avocaţi l-au asistat pe Radu Mazăre atât cu ocazia audierii de la DNA, care a precedat reţinerea edilului pentru 24 de ore, dar şi în faţa Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, instanţa ce a respins, cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Uraganul“ imobiliar al Retrocedărilor Primăria pregăteşte peste 200 de procese pentru preluarea terenurilor retrocedate nelegal în vremea lui Mazăre

12 Dec 2019 8237

Avocații primarului Constanței "Demersurile anchetatorilor sunt o încercare abuzivă de umilire publică a lui Radu Mazăre"

04 Oct 2014 1957

Edilul-şef al Constanţei despre dosarul retrocedărilor "La prima vedere, expertiza infirmă cele scrise de angajaţii DNA”

12 Aug 2014 2059