Cine sunt cei şase subofiţeri, încadraţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa

Şase subofiţeri din promoţia 2014 ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni au fost încadraţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Ceremonia de numire în funcţie a celor şase subofiţeri a avut loc astăzi la sediul Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Subofiţerii au fost prezentaţi personalului unităţii, după care au fost incluşi într-un program de pregătire, cu activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa, se arată într-un comunicat de presă.

În misiuni pe litoral


După această primă perioadă de acomodare, aceştia vor fi repartizaţi la subunităţiile operative din  care fac parte şi vor participa la menţinerea ordinii publice pe litoralul Mării Negre. 

Comandantul unitatii, colonel Mircea Seceleanu, i-a asigurat pe tinerii subofiţeri de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes  în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

Cei şase subofiţeri sunt:
Sg. Maj. TĂTĂRĂŞANU Ilie
Sg. Maj. TRAISTĂ Vasile
Sg. Maj. LUPU Petrică
Sg. Maj. DOROFTEI Alexandru
Sg. Maj.CURELIUC Ioan

Sg. Maj. RUDEI Rareş

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elevi constănţeni din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, în practică la IJJ Constanța

11 Jan 2022 1376