UPDATE3. Instanţa a rămas în pronunţare Cine îl apără pe Gigi Becali la Tribunalul Constanţa

 
Gigi Becali este apărat la Tribunalul Constanţa de avocata Aurica Grigorescu. Instanţa decide azi dacă Becali va fi eliberat condiţionat din închisoare.

Aurica Grigorescu l-a reprezentat, în trecut, pe Shyti Blenis, albanezul condamnat la detenţie pe viaţă în dosarul triplului asasinat de la Mangalia. Avocatul a reprezentat-o pe Elvie Ghibăldan, mama Larei Şaban, după ce Eray Ekrem Arda ar fi formulat o plângere împotriva sa pentru lipsire de libertate. Mai mult decât atât, Aurica Grigorescu l-a apărat şi pe Giani Deli-Iorga, bărbatul condamnat la 28 de ani de închisoare pentru dublul asasinat de la Cernavodă.
 

UPDATE 3 ora 11.02


Procesul s-a terminat, iar instanţa a rămas în pronunţare. Gigi Becali şi-a motivat solicitarea de eliberare în faţa judecătorilor spunând că nu reprezintă un pericol social, iar Dumnezeu l-a luminat cât a stat în puşcărie. Cât depsre faptul că procuorii au spus că lucrarea scrisă de Becali în închisoare nu este una ştiinţifică, Becali a replicat că o lucrare devine ştiinţifică atunci când este publicată de o editură ştiinţifică. De altfel, Becali a afirmat că mai multe ziare i-au cerut să vândă cartea pentru publicare, dar el nu s-a decis încă.

"Nu am scris cărţile doar ca să scap de închisoare, le-am scris cu inima, mă trezeam noaptea la ora 2.00, 3.00 şi îmi aşterneam ideile. Am stat încă 30 de zile în închisoare din cauza contestaţiei depuse de procurorii DNA. Am donat 30 de milioane de euro oamenilor aflaţi la nevoie, şi alte 3 milioane de când sunt în închisoare", a mai spus Gigi Becali.

El a mai depus în instanţă mai multe înscrisuri, printre acestea aflându-se şi dovada că Arhipeiscopia Tomisului i-ar fi pus la dispoziţie o maşină pentru a se deplasa la slujbele duminicale. 

 

UPDATE2 ora 10.17


În sală se află şi Ciprian Stănescu, tânărul care l-a acuzat în trecut pe IPS Teodosie că l-a abuzat sexual, dar şi reprezentanta unei asociaţii pentru apărarea drepturilor omului.
 

UPDATE 9.58


La începutul şedinţei de judecată, procurorii DNA şi-au motivat cererea de respingere a eliberării condiţionate a lui Gigi Becali prin faptul că volumele scrise acesta pe perioada detenţiei nu sunt ştiinţifice.

 
Citeşte şi GIGI BECALI AFLĂ AZI DACĂ VA FI ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.