Cinematograf 4D în Constanța

 
Noul cinematograf deschis în City Park Mall inovează piața locală, inaugurând a doua sală 4DX din România, cea de-a treia sală 4DX  fiind planificată pentru deschidere în Timișoara, în următoarele luni. Cinematograful din City Park Mall Constanța este dotat cu cea mai modernă tehnologie, ridicându-se la standardele cinematografelor din marile capitale ale lumii.
 
4DX este considerat la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood.
 
Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri. Noua sală 4DX beneficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile. 
 
Cinematograful din Constanța dispune de 10 săli, complet digitalizate, una dintre ele fiind sala 4DX, cu 144 de locuri, dintr-un total de 1.687.  Zilele acestea, în sala 4DX rulează filmul ”Misiune imposibilă. Națiunea secretă”. Cinematograful va fi deschis pentru public începând cu 31 iulie.
 
Sursa foto: cinemagia.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.