Stiri calde

UPDATE Ciocolată cu viermi, cumpărată la un magazin din Constanța. CJPC anunță verificări

Un constănțean, care a cumpărat o ciocolată bio de la un supermarket din municipiul Constanța, a avut parte de o surpriză neplăcută. Atunci când a deschisc ciocolata a descoperit mai mulți viermi.
 
Ciocolata a fost cumpărată din Auchan Sud Constanța, pe data de 10 februarie. Supărat, cosnumatorul a ajuns, în această dimineață, la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța, unde a depus o sesizare.
 
Informția ne-a fost confirmată de Horia Constantinescu, comisar șef adjunc al CJPC Constanța, care a precizat că urmează să facă verificări la magazin.
 
UPDATE, ora 12.05: 


„Reclamația a fost înregistrată azi, 13 februarie. Imediat o echipă de comisari a mers în control, unde a constatat că ciocolatele fusese retrase de la comercializare, încă din data de 11 februarie. Acum depunem diligențe de identificare a înregului  lot, dar Auchan Sud Constanța nu mai avea nici un pachet la vânzare. Pentru atutudinea comercianului de a retrage imediat de la vânzare produsele și pentru faptul că acesta nu este producătorul, nu vom depune nicio sancțiune pecuniară. Vom pune în vedere acestuia ca, pe viitor, să verifice calitatea produselor pe care le comercializează“, a explicat Horia Constantinescu, în urma controlului efectuat. 


Precizăm că inaginea este cu rol ilustrativ. 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.