Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu ”Constanța va fi sub dărâmături. Ciclon sau cutremur?”

Clarvăzătoarea a prezis că în Constanţa se va întâmpla o nenorocire. O mare nenorocire, a scris celebra clarvăzătoare pe blogul său mariaghiorghiu.blogspot.ro, spunând același lucru și la Antena stars.
 

"Cea mai dură veste referitoare la România. Toate se adeveresc în timp. Astăzi dimineaţă m-a trezit un glas care spunea <>, la nici două minute, un glas disperat spune <>. Eu m-am gândit la ciclon, care a devastat SUA. Apoi m-am gândit chiar la un bombardament şi în ultimul rând m-am gândit la un cutremur", a mai avertizat Maria Ghiorghiu.
 

Trebuie făcută precizarea că Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a susţinut că a avut premoniţii cu privire la evenimente majore care s-au produs atât în România, cât şi peste hotare. Ea a susţinut că Dumnezeu i-a trimis semne referitoare la accidentul aviatic din Apuseni, drama lui Gabriel Cotabiţă, precum şi incendiile din Colectiv şi Bamboo, dar şi cu privire la atentatele teroriste din Occident.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 02 februarie 2021

04 Feb 2021 1998

După anunţul apocaliptic despre ce ar urma să se întâmple la Constanţa, Maria Ghiorghiu vine cu un alt avertisment cutremurător

13 Sep 2018 3298

Maria Ghiorghiu profeţie apocaliptică pentru Constanţa

08 Sep 2018 24338