Clubul Sportiv Marina Constanța a participat la Cupa Romaniei Taekwondo WTF

 
În perioada 24-25 octombrie, Clubul Sportiv Marina Constanța a participat la Cupa Romaniei Taekwondo WTF (singura artă marţială disciplină sportivă olimpica alături de judo) în  Miercurea Ciuc, județul Harghita, cu un lot format din 9 sportivi și 3 tehnicieni.
 
Sportivii clubului constănţean au  avut o evoluţie foarte bună obţinând un bilanţ de 3 medalii de aur, 2 medalii de argint, 3 medalii de bronz si 2 locuri 5.
 
Sportivii participanţi la această competiţie de tradiţie care au adus cinste sportului constănţean sunt: Munteanu Gerard Cat. - 60 kg, seniori, kyorugi(fighting) - locul 1 , Ghiorghita Cristiana  cat. -49 kg, Juniori, locul 1 – kyorugi, Pletea Amalia locul 1 – speed kick, Marin Eduard locul 2-speedkick, Snacov Laurentiu locul 2-speedkick, locul 3- kyorugi, Bitoiu Cristian locul 3 – kyorugi, Ivan Izabela  locul 3-speedkick,  Ionescu Bogdan  locul 5 – fighting, Bangal Razvan locul 5-fighting.
 



Proba de kyorugi este proba de fighting unde loviturile cu picioarele şi braţele sunt permise de la brâu în sus, la această probă sunt folosite veste electronice care măsoara forţa cu care sportivii punctează. Este singura disciplină care foloseşte veste electronice, astfel fiind eliminate îndoielile cu privire la câştigătorul meciului.
 


Proba de speed kick presupune ca sportivul să execute o serie de lovituri impuse şi la alegere pe un manechin echipat cu vestă electronică. Proba se desfăşoară într-o perioada definită de timp, această perioadă se stabileşte în funcţie de vârsta sportivilor.
 
Următoarea competiţie la care Clubul Sportiv Marina Constanţa va participa este Campionatul Naţional Universitar de Taekwondo WTF, desfăşurat în Bucureşti la data de 01 Noiembrie. Pentru acest eveniment  vor participa cu 5 sportivi şi un cadru tehnic. Aceşti sportivi au confirmat deja la nivel naţional prin rezultatele obţinute mai sus.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Marina, pe doi la Naționalele de Ju Jitsu și pe prima poziție la Fighting. Miruna Iuga, campioană europeană. Program dens pentru clubul din Constanța (GALERIE FOTO)

01 May 2023 1438

Festivitatea de final de an la ACS Marina Constanţa. Premii pentru performeri (GALERIE FOTO)

19 Dec 2021 4226

Clubul Sportiv Marina Constanța, rezultate excelente la Cupa României

02 Nov 2016 2919

Comunicat de presa participare Club Sportiv Marina Constanta la prima Cupa de Ju-Jitsu

03 Apr 2016 2135

Clubul Sportiv Marina Constanța va participa la prima cupă de Ju-Jitsu desfășurată în București

02 Apr 2016 2685

Un nou club de fotbal pentru copii Cristi Şchiopu şi Cătălin Agafiţei au înfiinţat AS Marina 2015 Constanţa (galerie foto)

22 Mar 2016 11844

COMUNICAT DE PRESĂ

28 Oct 2014 1505

Sportivii de la Club Sportiv Marina Constanţa, medaliaţi la Cupa României la Taekwondo

28 Oct 2014 2399