CNADNR dată în judecată de SC Andalex SRL Află ce susține consilierul local Tudorel Chesoi

Pe rolul Judecătoriei Constanța s-a înregistrat în data de 2 octombrie un proces ce are ca obiect plângere contravențională. Procesul a fost intentat de SC Andalex SRL care a dat în judecată Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR). Momentan încă nu a fost stabilit termenul de judecată în acest dosar.

Societatea Andalex SRL a fost înfiinţată în anul 1999, având-o ca asociat pe Gabriela Carmen Chesoi, soţia consilierului local din partea PNȚCD Tudorel Chesoi. Obiectul de activitate al societăţii este „alte activităţi referitoare la sănătatea umană".

Cu privire la acest proces, Tudorel Chesoi a afirmat că este vorba de o amendă dată de CNADNR în cazul unei autospeciale, care nu avea rovinietă.
Amenda a fost contestată în instanță întrucât autospecialele sunt execeptate prin lege de la plata rovinietei, a explicat Chesoi. „Cei de la CNADNR nu s-au orientat bine în baza de date, și în mod eronat ne trimit amenzi”, a menționat consilierul local, care a mărturisit că nu este prima astfel de sancțiune primită și implicit nici acesta nu este primul proces de acest gen. Tudorel Chesoi a explicat că doar în instanță pot fi anulate amenzile date eronat de CNADNR. „Este doar o formalitate”, a mai afirmat Chesoi cu privire la prezentul proces menit să anuleze o amendă aplicată greșit.

Chesoi a explicat că probleme similare au fost și atunci când autospecialele au ieșit din leasing, fiind înmatriculate pe firmă.

Amintim că pentru perioada ianuarie- decembrie 2012, Casa de Asigurări de Sănătate a judeţului Constanţa a achitat către doi agenţi economici suma de 2.178.993 lei pentru transportul pacienţilor care au făcut dializă. Este vorba de societățile Medical Transport SRL și Andalex SRL.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spălătoria Trompy din Constanța va fi modernizată. Andalex a obținut autorizația de construire

12 Aug 2021 3084

Modificare importantă în firma Andalex. Soţii Chesoi au cooptat un nou acţionar. Despre cine este vorba

09 Dec 2019 3041

Hotelul Ioana, deţinut de fostul consilier local Tudorel Chesoi, va fi modificat

31 Dec 2018 3148

Primăria Constanța vinde un teren fostului consilier local Tudorel Chesoi. Pe teren funcționează o piață agroalimentară (document)

25 May 2018 7230

Consilierul local Tudorel Chesoi îşi face spălătorie auto… cu etaj?!

16 Mar 2016 3485

După ce a desfiinţat un punct de lucru Consilierul Chesoi a devenit administrator al societăţii Andalex SRL

09 Aug 2015 2800