Colaborare British Council România – Liceul Teoretic ,,Mihail Kogălniceanu”, premieră în învăţământul constănțean

În colaborare cu British Council România, cu Primăria Comunei ,,Mihail Kogălniceanu”  şi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Liceul Teoretic ,,Mihail Kogălniceanu” organizează în premieră, gratuit, un seminar de pregătire a profesorilor de limba engleză care predau în grădiniţe, şcoli generale şi licee în judeţul Constanţa.

În data de 26 mai 2014, aproximativ 20 de cadre didactice din localităţile Mihail Kogălniceanu, Piatra, Nicolae Bălcescu, Dorobanţu, Târguşor, Lumina, Ovidiu din judeţul Constanţa, vor participa la cursul de pregătire Teaching Knowledge Test (TKT), care se va  desfăşura sub îndrumarea reprezentantului British Council România,  Monica Ralea, la sediul Liceului Teoretic ,,Mihail Kogălniceanu” din Str.Kara-Murat nr.37, Comuna Mihail Kogălniceanu. Formatorul British Council România va pregăti cursanţii în vederea susţinerii cu succes a unui examen TKT, care oferă o calificare recunoscută internațional profesorilor care predau tuturor categoriilor de vârstă și abilități, oferind, de asemenea, o multitudine de materiale şi resurse din partea British Council România.

Seminarul de instruire, realizat cu sprijinul Roxanei Ene, Business Development Manager/ Examinations Services/British Council Bucharest, Romania, la iniţiativa lui Demiren  Caiali, vicepreşedinte al  Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România şi găzduit de Floriana Petre, director adjunct al Liceului Teoretic ,,Mihail Kogălniceanu”, are ca scop evidenţierea câştigului de necontestat pe care astfel de cursuri îl aduc profesorilor de limba engleză, urmând ca în luna iunie a.c. să mai aibă loc, tot în premieră, tot gratuit, un seminar de pregătire Teaching Knowledge Test a profesorilor de limba engleză de naţionalitate tătară şi turcă  din judeţul Constanţa la sediul central al U.D.T.T.M.R. din municipiul Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

ionut

24 May, 2014 20:18

O felicit pe doamna director adjunct Petre,pentru implicarea in rezolvarea problemelor din scoala,pentru modul in care colaboreaza cu toti colegii.Din pacate domnul director este foarte greu de gasit in scoala.Nici macar de ziua scolii nu a fost prezent.Pacat.

Articole asemanatoare

Liceul Teoretic „George Călinescu” din Constanța primește al cincilea trofeu din partea British Council România

26 Oct 2022 2721

Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța premiat pentru rezultatele deosebite obținute de candidați la examenele Cambridge

12 Sep 2018 4427

Pentru Cristina Guseth s-a pregătit portofoliul de la Justiție

15 Nov 2015 1844

Litoral Tv Curs gratuit de perfecționare pentru profesori

26 May 2014 2387

În premieră la Mihail Kogălniceanu Profesori de limba engleză, instruiţi gratuit de experţi din cadrul British Council

26 May 2014 4011

Proiect sprijinit de Primăria Mihail Kogălniceanu, ISJ, UDTTMR și British Council Premieră în învăţământul din judeţul Constanţa

23 May 2014 2536