Stiri calde

Comisarul șef Tudorel Dogaru, împuternicit pe funcția de șef al Poliției Municipiului Constanța

 
Începând de astăzi, comisarul șef Tudorel Dogaru, șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a fost împuternicit pe funcția de șef al Poliției Municipiului Constanța.

Comisarul Valentin Ciovică (care a se afla împuternicit la șefia Poliției Municipiului Constanța), a fost împuternicit, tot pentru o perioadă de 6 luni, la conducerea Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Nicolae Simion (din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase) a fost împuternicit la conducerea Biroului de Combaterea Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în locul lui Lorin Ursa, care a plecat din Poliție, la cerere.

Cât despre conducerea Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța, se pare că ar urma să fie ocupată, pe 6 luni, de către adjunctul Adrian Cerneagă.

Lui Manuel Lalu i-a fost prelungită împuternicirea ca șef al Secției I Poliție.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Vasilescu

15 Jan, 2016 18:49

Felicitari domnului Dogaru si succes in activitatea viitoare! Succes si domnului Ciovica si domnului Simion (caruia nu ii dorim sa aiba soarta celui plecat la cerere)!

Articole asemanatoare

Prin ordin MAI Tudorel Dogaru, șeful Poliției Municipiului Constanța, rămâne directorul Poliției Locale Constanța

03 Jan 2019 6414

Interviu live Exerciţiu de sinceritate despre activitatea Poliţiei Locale Constanţa, cu directorul structurii, comisar şef Tudorel Dogaru

13 Dec 2018 3570

Sondaj de opinie „Să se facă parcări etajate!“ Constănţenii spun „da“ demolării garajelor ilegale

24 Sep 2018 923

Sondaj de opinie Sunteţi de acord cu demolarea garajelor ilegale din Constanţa?

17 Sep 2018 2582

Dispar toate garajele ilegale din Constanţa! Şeful Poliţiei Locale face precizări importante. Ce se va întâmpla peste câteva zile

17 Sep 2018 2881

Interviu online cu Tudorel Dogaru Poliția Locală Constanța va avea un număr de telefon scurt

15 Sep 2018 4745