Competiții ale inteligenței, norocului, intuiției și puterii Cum decurge prima zi a Sportului la Mihail Kogălniceanu

Tineri din întreg județul participă în aceste momente la competițiile din cadrul Zilei Sportului, eveniment organizat în premieră de Filiala Mihail Kogălniceanu a Tineretului Liberal cu sprijinul Organizației Județene de Tineret Constanța.

„Este prima zi a Sportului organizată în localitatea Mihail Kogălniceanu la care participă tineri din mai multe organizații din județ și din municipiul Constanța. Este de fapt o competiție a inteligenței, a norocului, a intuiției și a puterii, în care tinerii au ocazia să-și arate toate veleitățile”, a precizat, în urmă cu scurt timp, primarul Ancuța Belu. 

Ziua Sportului a debutat la ora 9.30 cu un marș al sănătății, prin care organizatorii au vrut să-i conștientizeze pe toți cetățenii de importanța acestui eveniment.

S-au alăturat activităților tineri, părinți și bunici, dar și sportivii de la clubul din Mihail Kogălniceanu, care obțin de fiecare dată rezultate spectaculoase la competițiile de taekwondo, rugby și fotbal.

În acest moment, în parcul din centrul localității se desfășoară concursurile de șah, table, skandenberg și tenis de picior.

Pe scena amplasată în această zonă, copiii din Mihail Kogălniceanu întrețin atmosfera cu muzică de buna calitate și dansuri moderne și populare.

Odată cu finalizarea concursurilor din parcul Tineretului, activităţile se vor muta pe stadion, unde vor avea loc competiţii de fotbal.

Prima ediţie a Zilei Sportului numără 220 de participanţi, dintre care 120 din Mihail Kogălniceanu şi 120 din următoarele 12 localităţi: Constanţa, Hârşova, Medgidia, Năvodari, Fântânele, Corbu, Ovidiu, Băneasa, Cernavodă, Nicolae Bălcescu, Mangalia şi Techirghiol.

La eveniment sunt prezente și oficialitățile și anume deputatul liberal Mihai Lupu, primarul PNL Ancuța Belu, precum și viceprimarul Iulian Boldea. Din conducerea Filialei Constanţa a Tineretului Naţional Liberal, la eveniment participă preşedintele Organizaţiei de Tineret a PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu, Ionel Dia şi Bogdan Bola.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sute de elevi din Constanţa, la etapele judeţene a trei olimpiade şcolare

12 Mar 2016 3723

Olimpiada Naţională a Sportului ŞcolarISJ Constanţa organizează competiţii sportive

22 Jan 2015 2088