Concedieri la Crimbo Gas 2000 SRL, firma lui Cristi Borcea

Potrivit Monitorului Oficial al României, partea a IV-a, numărul 2386/15.V.2015, adunarea generală a asociaţilor Crimbo Gas 2000 SRL, formată  din Cristian Borcea şi Elena Borcea, au hotărât concedierea salariaţilor Aureloa Popirlan şi Dorina Tita.
 
Concedierea acestora vine ca urmare a închiderii punctului de lucru şi radierea acestuia de la registrul comerţului din municipiul Constanţa, şoseaua Mangaliei, numărul 154.  
 
Conform ultimelor date furnizate de Registrul Comerţului, SC Crimbo Gas 2000 SRL este în funcţiune, însă are pus sechestru pe părţile sociale deţinute de unul sau mai mulţi asociaţi, iar certificatul de înmatriculare este preschimbat. Capitalul social subscris este de 445.600 de lei.
 
Asociaţi sunt Cristi Borcea, care deţine 96,86% din părţile sociale şi mama sa, Elena Borcea, cu restul de 3,14%. Firma are ca activitate principală comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate. Conform Registrului Comerţului, sechestrul a fost instituit asupra bunurilor mobile ale debitorului Cristian Borcea.

Cristi Borcea execută, în prezent, o pedeapsă cu închisoarea de şase ani şi patru luni, fiind condamnat în luna martie în celebrul dosar al transferurilor de fotbalişti.

O altă firmă, SC Crimbo Gas SRL, una dintre firmele la care Cristian Borcea este asociat, a cerut insolvenţa în primăvara acestui an. Insolvenţa firmei Crimbo Gas SRL mai fusese solicitată la Tribunalul Alba şi de către Direcţia Finanţelor Publice din Braşov. Instanţa a dispus însă contopirea celor două dosare şi a admis intrarea voluntară în procedura de reorganizare.     

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CFR Constanța cumpără GPL de la Gaspeco L&D SA! Printre asociați, mama lui Cristi Borcea (DOCUMENT)

20 Dec 2023 907

Cristi Borcea continuă afacerile cu CFR SA prin Crimbo Gas 2000 SRL (document)

17 Nov 2014 4144

Ce decizie a luat mama lui Cristi Borcea în privința societății Aqua Summer

06 Sep 2014 2561