Concurs de fotografie la Aeromania - "O altfel de vacanță pe litoral"

Cele mai bune imagini surprinse în 4 iulie la Aeroportul Tuzla vor beneficia de cadouri pe măsură: zboruri de agrement, salturi cu parașuta, o expoziție specială și multe altele. Aeromania este raiul fotografilor de acțiune. Concursul "O altfel de vacanță pe litoral - Aeromania!" are loc între 5 și 12 iulie. Fotografii care vin la eveniment au șansa să câștige de două ori - imagini unice și premii valoroase. Desemnarea câștigătorilor are loc în 15 iulie, ora 12.00.
Fiecare concurent poate să trimită minim 10 imagini sau un material video. Câștigătorii celor trei premii beneficiază de un zbor de agrement sau un salt cu parașuta, un afiș cu autografele participanților, o expoziție în incinta aeroportului și o sticla de vin.
Aeromania este un spectacol complex organizat de Asociația Regională pentru Promovarea Aviației cu sprijinul Regional Air Services - Aeroportul Tuzla. Pe 4 iulie, mii de spectatori vor vedea un regal de acrobație aeriană, concerte, un târg de aviație, o expoziție de aeronave, mașini de epocă și motociclete.
La Aeromania 2015 și-au confirmat deja prezența: Yakării Acrobați – cu trei aeronave YAK 52, Jurgis Kairys – multiplul campion mondial de acrobație aviatică, cu JuKa - după aventura din Marea Egee, unde a plonjat cu Suhoiul, pe 24 septembrie 2014, Lotul Național de Acrobație – cu 5 aeronave Extra 300 și Extra 300 L, aeronavele aparținând Regional Air Services (Diamond DA 20, Diamond DA 40, Diamond DA 42, Cessna 182, AN2 și Bell 206 B3, Cabri G 2 Aerospatiale Dauphin, Agusta 139 si AS 365 Dauphin), supersonice MIG 21 Lancer, parașutiștii coordonați de Adrian Constandache, Blue Wings – cu 7 parașutiști ai Aeroclubului României (lansări din Airvan Ga8), avioanele Incas – BN2A Islander si SuperCub YR-D0028 și alții.
Intrarea publicului general este, și anul aceasta, gratuită. Sunt disponibile exclusiv bilete VIP – care asigură intrarea în prima linie a spațiului public, cu acces special în zona rezervată de terase și, opțional, servicii incluse (zboruri și/sau salturi cu parașuta și Hangar Party): cu prețuri care incep de la 50 lei si ajung până la 850 lei. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.