RAJA Constanţa Concurs de pictură pentru elevi de Ziua Mondială a Apei

Apa stă la baza existenței, perpetuării și dezvoltării întregii omeniri. Apa este sănătate, este natură, este urbanizare, este industrie, este energie, este mâncare, este egalitate… Apa este viață!
 
De aceea, data de 22 martie marchează în fiecare an, în calendarul evenimentelor susținute de ONU, Ziua Mondială a Apei. Aceasta este sărbătorită pretutindeni, fiind un mijloc de a atrage atenția opiniei publice asupra necesităţii economisirii apei şi a reducerii poluării şi de a pune în evidenţă rolul şi responsabilităţile celor cu atribuţii în întreţinerea, valorificarea şi protejarea surselor de apă, pledând pentru gestionarea durabilă a resurselor de apă dulce.
 
RAJA SA Constanța sărbătorește ziua de 22 martie împreună cu copiii constănțeni, dezvăluindu-le cât de importantă este aceasta pentru viață și sănătate, fiind nu doar un drept fundamental al omului, dar și o condiție pentru viitorul omenirii.
 
În cadrul acţiunilor dedicate Zilei Mondiale a Apei, RAJA SA, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și cu Instituția Prefectului, Județul Constanța a organizează, în perioada 2–25  martie, ediția a II-a a Concursului de pictură, desen și grafică „Apa este viață!”. Acesta se adresează tuturor elevilor claselor I-VIII din unitățile de învățământ constănțene, care au astfel posibilitatea de a transpune pe hârtie, viziunea lor față de importanța apei și viitorul acesteia. 
 
Lucrările vor participa în cadrul expoziției „Apa este viață!”, găzduită de sala “Remus Opreanu” din cadrul Prefecturii Constanța, în perioada 21-25 martie 2015, deschisă publicului în intervalul orar 10.00 – 16.00. Tot aici, va avea loc și festivitatea de premiere a lucrărilor desemnate câștigătoare, sâmbătă, la ora 10.30, elevii fiind recompensați cu premii surpriză.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța lansează concursul de pictură și desen „Apa este viață!”. Calendarul concursului și modalitatea de înscriere

11 Feb 2022 1975

De Ziua Mondială a Apei Concurs de pictură pentru elevi, organizat de RAJA, Instituţia Prefectului şi ISJ Constanţa

19 Mar 2015 2979