Conferința PRIA Aviation Fly-in organizată pe Aeroportul Tuzla. Ce subiecte vor fi dezbătute și cine sunt invitații

Regional Air Services si PRIAevents organizează astăzi conferința pe teme de aviație, PRIA Aviation. Evenimentul se desfășoară la Aeroportul Alexandru Podgoreanu Tuzla începând cu orele 11.00, iar presa este invitată. A doua zi, pe 14 iulie, participanții sunt asteptați la prestigiosul miting aviatic AEROMANIA.

Potrivit organizatorilor, PRIA Aviation este un eveniment premium, singurul de acest gen organizat în România și reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviație și din aeroporturi, dar și alte tipuri de business conexe aviației – este o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România.
Anul acesta va exista pentru prima dată, în cadrul conferinței, o expoziție de drone.
 
Parteneri de tradiție ai conferințelor PRIA Aviation sunt Regional Air Services, Regional Air School, Pilot Shop, AROPA, Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania, Cirrus Romania, E&M, Faculatatea de Inginerie Aeropspațială și nu numai.
 

”Prin aviație se pot economisi timp, bani și o energie pentru propriile afaceri. Conferința PRIA Aviation oferă studii de caz, cele mai bune practici și modalități de pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri. Agenda conferinței include sesiuni axate pe provocări și probleme cruciale care afectează afacerile din sectorul aviatic, cum îmbunătățim condițiile și legislația pentru aviație în România și cum dezvoltam permanent acest sector țara noastră” - au mai precizat organizatorii.

 
Participanții vor vorbi despre cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar și cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală.
 
Evenimentul este un prilej bun pentru a scoate încă o dată în evidență legătura dintre aviație, economia locală, turism, industrie, servicii și participanții au oportunitatea să stabilească noi legături de business.
 
La conferința PRIA Aviation vor fi discutate cele mai importante și mai noi informații despre:
* Dezvoltarea aeroporturilor din România; construcția de hangare pentru aviația generală
* Modificarea codului aerian și adaptarea acestuia la necesitățile actuale
* Simplificarea normelor de securitate pentru aviația generală
* TVA de 5% pentru combustibilul pentru aviația generală și pentru biletele de avion pe rute interne, astfel încât să se încurajeze aviația și să se dechidă cât mai multe rute aeriene în România

* Distribuirea banilor din aviație și către aeroclubrile și școlile de aviație private
* Infrastructura aeroportuară. Se pot da garanții de stat pentru credite pe 20 de ani pentru piste betonate? Poate aloca statul bani și pentru aeroporturi?
* Beneficiile aviației de business, oportunități pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri

* Digitalizarea aeroporturilor și a îndustriei aviației in general
* Oportunități de finanțare pentru aviație – pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni și business jet-uri;
* Cele mai bune opțiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri;
* Cum poți deveni pilot și care este rolul asociațiilor și al școlilor de aviație?
 
 
Lectorii invitați sunt: Decebal FĂGĂDĂU, Primar al Municipiului Constanţa, Dr. Catalin NAE  –  Președinte, INCAS, Remus VULPESCU – Director General, Romaero SA, Radu MERICA –  Președinte, Aircraft Owners and Pilots Association Romania, Dan CHIRCĂ –  Pilot, Regional Air Services;  Cristian ALEXE– Director Executiv, Operațiuni Aeriene, CNAB,  Fănică CÂRNU - Director General Adjunct, ROMATSA, Cristina MUNTEANU - Business Development Manager, E&M Corporation,  Sorin CEPOI - Director, Direcția Aerodromuri și Navigație Aeriană, Autoritatea Aeronautică Civilă Română și reprezentanți ai Ministerului Transporturilor.
 

”PRIA Aviation reunește cei mai importanți leaderi ai industriei, oficialități guvernamentale, reprezentanți ai consiliilor județene, producători şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri și elicoptere, companii care au produse luxury, şcoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente şi articole de aviaţie. Nu vor lipsi piloții de aviație de business și de aviație generală, dar și cei care sunt pasionați de aviație.  De asemenea, vor fi prezente la conferință şi industriile conexe prin reprezentanți ai hotelurilor, ai companiilor de închirieri automobile, investitori, companii de asigurări, bancheri, avocați, consultanți, dar și reprezentanți ai mass-media” - au mai transmis organizatorii.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Incident aviatic în județul Constanța! Un avion cu șapte persoane la bord a aterizat forțat pe Aerodromul Tuzla (GALERIE FOTO)

15 Jul 2023 5590

UPDATE Incident aviatic pe Aeroport Mihail Kogălniceanu din Constanța! (GALERIE FOTO)

16 Jul 2022 3669

Revine în atenția publică deschiderea unui punct de trecerea frontierei şi a unui birou vamal de frontieră la Aeroportul Tuzla

17 Mar 2021 4384

LIVE VIDEO-TEXT A început ședința de guvern. Pe ordinea de zi, proiecte care vizează judeţul Constanţa

26 Mar 2020 2587

Regional Air Services, la judecată cu MApN şi Statul Major al Apărării Adrian Vasilache, directorul Aeroportului Tuzla - „Este o chestiune internă“

16 Oct 2019 4515

Ziua Porților Deschise, la Aeroportul Tuzla

30 May 2019 2357

Operaţia instructorului din aeronoava Diamond Aircraft 42, prăbuşită la Tuzla, premieră pentru Constanţa. Cine l-a operat (video)

22 Feb 2019 6434

Ce răspuns a primit de la APM Constanţa Regional Air Services în legătură cu modernizarea infrastructurii aeroportuare

29 Sep 2018 2047

Aeroportul Tuzla va suferi modificări (document)

25 Sep 2018 3191

Punct vamal la Aeroportul Tuzla. Proiect de act normativ în dezbatere publică. A cui este propunerea. Până când se primesc observaţii

02 Sep 2018 2828

Live text 50 de ani de la prima misiune de zbor, realizată pe Aeroportul Internaţional Tuzla de pilotii AVIASAN (galerie foto + video)

01 Apr 2017 4424

La Tuzla s-a lansat primul serviciu aero-naval de căutare şi salvare din România

13 Jul 2016 3065

Pentru melancolici. Regimentul de elicoptere Tuzla ar fi împlinit 59 de ani. Zilele negre ale unității. Ce este acum acolo

01 Jun 2016 5466

Peste 2.000 de copii vizitează Aeroportul Internaţional Tuzla

18 Apr 2016 3094

Ediţie aniversară Aeromania. A început numărătoarea inversă. Iată cine a confirmat participarea

06 Apr 2016 2048