Consilier Ponta „Dacă taxa pe construcții se aplica reactoarelor de la Cernavodă, s-a terminat!”

Normele privind introducerea impozitului pe construcții speciale trebuiau mai bine pregatite și discutate cu mediul de afaceri. „Sunt spețe pe care initiatorii nu le-au avut în vedere, Guvernul căutând soluții pentru a aduce modificări”, a afirmat astăzi Dragoș Andrei, consilier de stat al premierului, citat de agentia Mediafax.

„Vă dau un exemplu, poate nu este cel mai relevant, dar dacă se aplică această taxă reactoarelor de la Cernavodă, s-a terminat! Nuclearelectrica va avea o foarte mare problemă pentru că nu s-au luat în calcul toate aceste aspecte”, a precizat Dragoș Andrei la Forumul Național al IMM-urilor 2014.

El a menționat că, după ședința de Guvern de astăzi, în care s-au adoptat normele metodologice care clarifică modul de achitare a impozitului pe construcții, prin hotărâre, a avut o discuție cu ministrul Finanțelor Publice, Ioana Petrescu, la care a fost prezent și premierul, privind soluțiile pentru eliminarea spețelor apărute în urma aplicării acestui impozit, potrivit Hotnews.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

cristian

12 Jun, 2014 09:29

Aceste reactoare stau in gatul multora, specific Romaniei, daca ceva merge bine , nu trebuie sa mai mearga bine, creirele de gaina trebuie sa inteleaga ca cele 4 reactoare sunt calea spre indepndenta energetica...sau...mai bine stam la cheremul naturii sa bata vantul sa invarta moristile nu stiu carui ONG varat pe gat de UE..ganditi-va bine cand luati o decizie stimabililor votati de poporul roman ce va acordat pentru nu stiu a cata ora incredere

Articole asemanatoare

Ioana Petrescu a făcut noi dezvăluiri privind eliminarea taxei pe stâlp pentru sondele aflate în Marea Neagă

01 Oct 2014 2279

Modalitatea prin care primarii vor primi sumele din taxa pe stâlp

09 Sep 2014 1783

Ce cadou le pregătește Ponta primarilor din teritoriu

18 Aug 2014 1793

„Se aplică sondelor, care sunt active temporar” Companiile petroliere, supărate pe taxa pe stâlp

17 Jun 2014 1993