Consilierul judeţean Ionuţ Fântână şi directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Ionuţ Bogdan Artagea, au trecut la UNPR Constanţa

Deputatul UNPR Florin Gheorghe anunţă înscrierea în echipa municipală a UNPR Constanţa a doi noi membri care consolidează speranţa realizării proiectelor UNPR, se arată într-un comunicat remis azi redacţiei.

„Mă bucur să vă anunţ că începând de astăzi, 2 aprilie, echipa UNPR a Municipiului Constanţa câştigă încă doi tineri profesionişti. Domnul consilier judeţean Ionuţ Fântână şi domnul Ionuţ Bogdan Artagea, directorul general al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, au decis să pună umărul la realizarea proiectelor noastre. Cred că este un câştig important pentru organizaţia noastră, pentru că noii membri au demonstrat performanţe profesionale importante în funcţiile lor. Noilor membri le-a plăcut atât echipa tânără pe care o avem la Constanţa, dar mai ales, proiectele fezabile şi concrete pe care dorim să le construim pentru constănţeni. Şi domnul Fântână şi domnul Artagea ştiu că au venit la UNPR ca să muncească şi să pună bazele unor proiecte durabile, în beneficiile constănţenilor. Domniile lor ştiu că funcţiile de vicepreşedinţi ai organizaţiei municipale în care vor fi învestiţi le vor aduce extrem de multe responsabilităţi, extrem de multă implicare, determinate în primul rând de aşteptările uriaşe pe care le au cetăţenii de la noi. Suntem o echipă tânără hotărâtă să construiască în beneficiul semenilor noştri, o echipă care şi-a asumat probleme comunităţii locale şi care nu-şi poate permite să piardă încrederea uriaşă de care ne bucurăm în rândul oamenilor. Vom demonstra că putem şi că vom face o politică onestă, atât la nivel local, cât şi naţional şi am toată încrederea că pentru UNPR Constanţa rezultatele bune vor veni de la sine", se arată într-un comunicat de presă remis azi redacţiei de deputatul Florin Gheorghe.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.