Consiliul Județean Tulcea, un nou contract cu Deltalact SA în programul „Laptele și cornul“ (document)

„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Deltalact SA va furniza și anul acesta produse lactate pentru elevii din clasele I-VIII din învățământul de stat și privat precum și pentru copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de patru ore, după ce a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Constanța.
 
Contractul este valabil pentru 36 de zile de școlarizare, în perioada 12 septembrie – 1 noiembrie 2016.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 593.163 lei. Atribuirea s-a făcut prin negociere fără anunț de participare, dată fiind situația de urgență extremă. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.

Ce spune Registrul Comerțului despre Deltalact SA

Deltalact SA s-a înființat în 1990 și are sediul social în Tulcea, strada Prislav, nr. 164. Societatea are un capital social subscris de 502.095 lei, integral vărsat.  Ca acționar în firmă, potrivit documentației de la Registrul Comerțului apare doar SC Stilva-Prodcom SRL cu un aport de capital de 61.395 lei.
 
Firma se ocupă cu producția de lapte și  produse din lapte (iaurt,lapte bătut, unt, telemea oi-vaci-mixtă, cașcaval, brânză topită, lapte UHT 0.200).
 

Din 2013, Deltalact SA a adjudecat contractele scoase la licitație de Consiliul Județean Tulcea pentru furnizarea de produse lactate și mere pentru elevii preșcolari și din clasele I-VIII.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației publice 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța a anulat licitația din lipsă de ofertanți Elevii și preșcolarii râmân fără lapte și corn?! (DOCUMENT)

25 Feb 2023 1733

La a treia rectificare bugetară a Guvernului Deși sistat, Programul pentru școli derulat în județul Constanța a primit banii pentru restanțe

27 Nov 2020 1494

Toate loturile licitaţiei organizate de CJC, contestate Încă un an fără corn şi lapte pentru elevii şi preşcolarii din învăţământul primar şi gimnazial de stat din judeţul Constanţa (document)

23 Sep 2019 4568

CJC nu suflă o vorbă! Anul şcolar 2017 - 2018 a început şi s-a încheiat fără corn şi lapte pentru elevii constănţeni şi nici Programul pentru Şcoli al Uniunii Europene nu s-a implementat!

20 Jun 2018 3479

Bătaie de joc! Şcoala începe şi fără manuale, şi fără corn şi lapte! 70.000 de elevi din judeţ, afectaţi de moşmondeala guvernamentală

07 Sep 2017 8714

În noul program pentru școli, elevii vor primi fructe, legume, lapte, produse lactate și de panificație

18 Aug 2017 4937

Elevi şi preşcolari de la mai multe şcoli, duşi de urgenţă la spital cu toxiinfecţie alimentară

16 Sep 2016 2820

Supervizor.ro S-a umplut de datorii. A închiriat fabrica de lapte pe 5.000 euro/lună şi a pierdut contractul din programul “Lapte şi Corn”

25 Feb 2016 3295

Zeci de elevi au fost duşi la spital după ce au băut lapte la şcoală

23 Nov 2015 2291