Stiri calde

Constanţa Comercianţii ambulanţi vând cartoane în loc de ţigări

Urmare a controalelor organizate și desfășurate zilnic de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța pe linia de combatere a comerțului stradal neautorizat cu țigări netimbrate s-a constatat o reducere a fenomenului, iar în prezent asistăm la o nouă metodă prin care cumpărătorilor li se oferă cartoane atent sigilate, care nu conțin pachete cu țigări, precizează reprezentanţii DGPL Constanţa.

Un astfel de exemplu este cel din data de 07.03.2019, când în timpul unei acţiuni în piața Tomis 3, polițiștii locali au găsit abandonate pe domeniul public trei cartoane sigilate, având inscripția unei mărci de produse din tutun, iar la desfacerea acestora s-a constatat faptul că în loc de pachete cu țigări se aflau resturi din materiale din hârtie folosite la ambalarea unor produse.

"Pe această cale, recomandăm cetățenilor să se alăture demersurilor Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru eradicarea acestui fenomen și să nu mai cumpere produse din tutun de la comercianții ambulanți, deși pretul mic îi încântă", transmite Poliţia Locală Constanţa.

Astfel de fapte sunt de natură antisocială, încadrate ca și infracțiuni de înselăciune, conducând de cele mai multe ori la conflicte între persoanele ce comercializează ilicit produse din tutun și cele care cumpără, tulburând ordinea și liniștea publică.

Sursă foto: Poliţia Locală Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Hhh

08 Mar, 2019 13:28

Ce scadere vedeti,daca mergeti la gara in statia de autobuz auziti”tigari tigari”, intersectie soveja cu tomis”tigari tigari”, far(sunt mai cizelati astia) mergi tu la ei,nu stiu unde au redus ei comertul cu tigari netimbrate,poate mai bn va puneti intrebarea daca nu erau ptr voi cartoanele alea🤣🤣🤣 ...sa ii lasati sa isi desfasoare activitatile in continuare....dar “gardianul” local vegheaza asupra cetateanului, daia sunt platiti din bugetul primariei. Oricum nici la apelul bocancilor nu va puteti numi politisti,poate un apel al sireturilor....era o vb batrana....in armata..ofiteri erau capul...subofiterii erau membrele...si sgv-ii erau pielea...asa sunteti voi acum...pielea

Articole asemanatoare

S-a creat un precedent? A câştigat în instanţă anularea sancţiunii. Unde îşi plimba fără lesă, prin Constanţa, labradorul

23 Apr 2019 1000

Atenție unde parcați! Mai mulți șoferi sancționați la Constanța pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu handicap (galerie foto)

19 Apr 2019 531

Razie a polițiștilor locali din Constanța în mai multe zone din municipiu. Au fost aplicate amenzi (galerie foto)

18 Apr 2019 423

Mai mulți șoferi sancționați la Constanța pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Ce amendă trebuie să achite (galerie foto)

17 Apr 2019 689

Poliţia Locală Zeci de terenuri din Constanţa, neigienizate

16 Apr 2019 479

Poliţia Locală continuă acțiunea de ridicare a maşinilor abandonate sau fără stăpân din Constanţa (galerie foto)

15 Apr 2019 436

Statutul poliţistului local, pe masa deputaţilor. A fost adoptat de Senat (document)

15 Apr 2019 1722

Zeci de amenzi aplicate de polițiștii locali din Constanța într-o singură zi. Cele mai multe pentru încălcări ale legislației rutiere (galerie foto)

12 Apr 2019 526

Mașină abandonată pe strada Arcașului din Poarta 6 din Constanța, ridicată de polițiștii locali (galerie foto)

12 Apr 2019 809

Poliția Locală Constanța continuă ridicarea autoturismelor abandonate sau fără stăpân (galerie foto)

11 Apr 2019 546

A început ridicarea mașinilor abandonate din municipiul Constanța. Poliția Locală a ridicat prima mașină din zona Teatrului Oleg Danovski

09 Apr 2019 1398

Poliţia locală din Constanţa, în acţiune. Peste o mie de amenzi, aplicate în şapte zile (galerie foto)

09 Apr 2019 463

Atenţie şoferi. Poliţia Locală Constanţa sancţionează conducătorii auto care opresc în loc nepermis (galerie foto)

05 Apr 2019 474

Acţiune în cartierul Anadalchioi. Poliţiştii locali constănţeni au efectuat un control în zonă. Iată motivul

05 Apr 2019 561

Peste 120 de înştiinţări pentru constănţenii care trebuie să îşi igienizeze imobilele. Poliţia Locală Constanţa, în campania "Curăţăm Constanţa Noastră"

03 Apr 2019 514