Stiri calde

Constanţa. Se deschide Tărâmul Magic al Crăciunului în parcul Tăbăcărie


Îndrăgita Gașcă Zurli invită constănţenii sâmbătă, 08 decembrie, la ora 17:00 la deschiderea Tărâmului Magic al Craciunului, Festivalul Iernii 2018 în locația deja consacrată, Țara Piticilor, Parcul Tăbăcăriei.

Intrarea este liberă!
 
Povestea Tărâmului Magic al Crăciunului (Parcul Tăbăcărie – Ţara Piticilor), va deveni centrul spiritual şi de entertainment al oraşului de-a lungul a 30 de zile (8 decembrie 2018 – 8 ianuarie 2019).
         
Toţi constănţenii se vor bucura timp de o lună, în Tărâmul Magic al Crăciunului, un eveniment şi un spaţiu cu tradiţie la malul mării.
         
În fiecare zi, în fosta Ţară a Piticilor, copiii din toate categoriile de vârstă vor putea lua parte la ateliere de lucru şi creaţie, vor putea viziona spectacole şi scenete, se vor putea distra şi amuza cu animatorii şi îl vor întâlni pe Moş Crăciun, care va veni la Constanţa special pentru acest eveniment.
         
Conceput pe o structură dinamică, proiectul „Festivalul Iernii 2018 – Tărâmul Magic al Crăciunului”,  include componente spectaculare şi educative într-o derulare perpetuă, având mai multe atribute: accesabilitate general valabilă, implicaţii sociale, morale, artistice şi culturale, impact vizual şi emoţional.
         
Aşadar, începând din 8 decembrie 2018 şi până pe 8 ianuarie 2019, în Ţărâmul Magic al Crăciunului se vor recrea mai multe tipuri de spaţii, cu ajutorul personajelor din basmele copilăriei noastre, dar şi ale poveştilor moderne. În fiecare spaţiu va avea loc câte o activitate, fie că vorbim despre teatru, dans, activităţi instructive şi distractive din sfera jocurilor minţii, creativităţii şi perspicacităţii.
 
Astfel, din simplu public, copiii, dar şi însoţitorii lor de toate vârstele, vor deveni parte din poveştile care se rescriu în chiar momentul desfăşurării acţiunii, devenind parte din legenda personală a fiecăruia dintre participanţi şi transformându-se în amintiri de neuitat.
         
Scena evenimentului, un frumos castel de poveste, va găzdui spectacole şi evenimente pentru copii şi multe surprize.

Componenta educativă a acestui eveniment-concept a fost gândită potrivit celor mai inovative metode de învăţare prin joc. Activităţile vor avea loc în Atelierul de jucării, Atelierul de magie,  Casa Hobbiților, Atelierul Pinguinilor muzicali şi în Ambasada  lui Moş Crăciun, se vor desfăşura pe parcursul întregii zile, iar orarul este organizat în aşa fel încât toţi copiii să poată participa la toate cursurile pe parcursul întregii perioade. Programul poate fi consultat pe site-ul evenimentului, www.festivalul iernii2018.ro, precum şi pe pagina de facebook, Festivalul Iernii 2018.
         
Târgul de Crăciun, care se va deschide în apropierea Ţării Piticilor, pune la dispoziţia părinţilor, bunicilor şi copiilor cele mai variate produse cu specific de Sărbători, din toate gamele şi pentru toate gusturile şi buzunarele.

Festivalul Iernii 2018  - Tărâmul Magic al Crăciunului este un proiect de interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanţa, în valoare de 1.351.250 lei şi sprijinit de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Festivalul Iernii din Tărâmul Magic al Crăciunului din Constanța se apropie de sfârșit

04 Jan 2019 542

LIVE VIDEO. Tărâmul Magic al Crăciunului inaugurat în Parcul Tăbăcărie din Constanța. Ce surprize îi așteaptă pe cei mici (galerie foto-video)

08 Dec 2018 2197

Începe Festivalul Iernii 2018 la Constanța

05 Dec 2018 923

Constanța. Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie s-a închis. Se va transforma în Tărâmul Magic al Crăciunului

26 Nov 2018 2099

Ce surprize le sunt pregătite copiilor la Tărâmul Magic din Constanța

02 Jan 2018 1470

Constănţenii, invitaţi să dăruiască ghetuţe copiilor din centrele de plasament

04 Dec 2016 3235