Constănţeanca Diana Bişinicu, decizii importante pentru firma sa

 
Adunarea generală a asociaţilor firmei Diana Bişinicu SRL a luat o serie de decizii importante publicate în Monitorul Oficial. În cadrul firmei activează drept asociaţi Diana Bişinicu-Andrieş, născută la Constanţa, fostă membră a trupei POPS, şi Cătălin-Gabriel Andrieş, soţul ei, născut în Târgovişte, producător de televiziune.

Cei doi au hotărât extinderea obiectului de activitate, incluzând şi activităţi de creaţie artistică. Se declară drept activitate principală comerţul cu amănuntul al ceasurilor şi bijuteriilor, în magazine specializate. Prin urmare, activităţile de interpretare artistică (spectacole) vor trece în obiectul secundar de activitate.

Pe de altă parte, s-a decis şi eliminarea următoarelor activităţi economice: leasing cu bunuri intangibile (exclusiv financiare), activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă, activităţi de jocuri de noroc şi pariuri, activităţi ale cluburilor sportive.

În cadrul aceleaşi întâlniri s-a hotărât înfiinţarea unui punct de lucru pe şoseaua Mihai Bravu din Bucureşti, Sector 3, şi desfiinţarea punctului de lucru de pe bulevardul I.C. Brătianu, Complex Comercial Cocor.

În acest context, precizăm că Diana Bişinicu-Andrieş are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 70%, în timp ce restul de 30% îi revin lui Cătălin-Gabriel Andrieş.
 
Sursa foto: Kanal D

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizii importante în firma Dianei Bișinicu. Cine a devenit asociat unic

21 Jan 2021 3892

Diana Bişinicu, vizibil îndurerată de moartea lui Marcel Toader -"Na tsearã hrisusitã va ts’ardã la icoana"

08 Aug 2019 9384

Mesaj sfâşietor al Dianei Bişinicu, legat de moartea lui Marcel Toader. "Drum lin la stele, Nașule!"

05 Aug 2019 4127

Actriţa constănţeană Aylin Cadîr și-a serbat, azi, ziua de naștere

16 Dec 2014 3177