Continuă campania de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe raza municipiului Constanța (galerie foto+video)

Având în vedere atribuțiile specifice prevăzute de Legea nr. 155/2010, coroborată cu Legea nr. 421/2002, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au început astăzi o campanie de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța în acest moment, a fost ridicată o mașină declarată abandonată de pe strada Revolutiei și va fi depozitată într-un loc special amenajat de către administratorul drumului, urmând ca astăzi și în cursul celorlate zile să mai fie ridicate încă 16  din 17 autovehicule, câte sunt prevăzute în dispoziția emisă de către autoritatea publică locală.

Această activitate are  ca misiune specifică: eliberarea domeniului public sau privat al unității administrativ-teritoriale care a fost ocupat în mod nelegal, asigurarea fluenței și siguranței rutiere în municipiul Constanța, dar și menținerea curățeniei în unele zone în care aceste autovehicule sunt adevărate focare de infecție, fiind adăpost pentru persoanele fără casă sau adevărate ghene de gunoi.

”Acțiuni similare se vor derula și în perioada următoare, deoarece lucrătorii instituției au demarat procedura de stabilire a situației legale pentru alte autovehicule pentru care există indicii temeinice că ar fi fără stăpân sau că ar fi abandonate” - au transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 

Sursa foto: Poliția Locală Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

marius

09 Aug, 2018 13:41

Bld tomis 297..in fata blc t17..partea cu intrarea in scara...un ford si o dacie..de peste 4 ani!!!focar de infectie!!faceti ceva

Gina

09 Aug, 2018 11:53

Să vină și în Tomis NORD sa ridice o mașină abandonată de vreo 3 ani in parcarea de la TAV-uri.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.