Control efectuat asupra microbuzelor de pe traseul Năvodari-Constanţa. Au fost aplicate sancțiuni (galerie foto)

Ca urmare a sesizărilor cetăţenilor cu privire la traseul Năvodari-Constanţa, mai exact a condiţiilor în care se circulă cu mijloacele de transport în comun, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, a dispus o verificare. 

Potrivit unui comunicat transmis de CJC, joi şi vineri, 4 şi 5 iulie 2019, au avut loc două acţiuni inopinate ale Serviciului Control din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi Direcţiei Generale Administrarea Domeniului Public şi Privat-Autoritatea Judeţeană de Transport a CJC, cu sprijinul Poliţiei Naţionale, Poliţiei Locale Năvodari şi a Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, pe ruta Năvodari – Constanţa.

Au fost oprite în trafic microbuzele care efectuează curse regulate pe acest traseu, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate următoarele amenzi: 
- în data de 4 iulie, trei amenzi pentru: persoane în picioare, persoane fără bilet, lipsa asigurare călători;
- în data de 5 iulie, trei amenzi pentru: lipsă licenţă traseu în original, lipsă plăcuţă cu dimensiunea microbuzului.

„Le atrag atenţia celor două societăţi care deservesc ruta Năvodari – Constanţa şi retur că astfel de controale vor continua, aşa încât îi sfătuiesc la modul cel mai sincer să-şi respecte angajamentele ce decurg din licenţa de traseu şi caietele de sarcini întocmite la atribuire, iar în acelaşi timp să-i respecte pe călători şi să le ofere condiţii decente de transport! Ne dorim să eliminăm acele imagini cu microbuze rupte, umplute până la refuz, iar dacă pentru îndeplinirea acestui deziderat va trebui să facem controale permanent şi să fie aplicate amenzi zi de zi, atunci aşa vom proceda, până când vom ajunge la un numitor comun cu transportatorii, pe care îi asigur de toată consideraţia mea, dar cu condiţia să respecte ce am spus puţin mai devreme”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu.

Sursa foto: CJC

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Carmen

07 Jul, 2019 09:27

Doar atâtea amenzi? Faptul că se întrec intre ei, ca merg cu viteza pe anumite porțiuni și pun in pericol calatorii, că nu se poate respira înăuntru, că merg cu geamurile deschise in loc sa dea drumul la aerul condiționat, astea nu s-au văzut? Rușine!!!! Penibil!

Navodari

05 Jul, 2019 21:51

Si ISCTR-ul ce a constatat cu privire la starea tehnica a sicrielor pe roti care cica se numesc microbuze si transporta calatorii???? Sau a fost iarasi un control inopinat dinainte anuntat? Chiar asa de prosti ne cred autoritatile si patronii firmelor care asigura transportul pe aceasta ruta? 6 amenzi minore in 2 zile de control? Nici macar un singur microbuz nu a fost scos din circulatie pentru nenumaratele defectiuni tehnice pe care le au acestea! Rusine!

Articole asemanatoare

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa angajează biolog. Cine poate participa la concurs

29 Mar 2024 266

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1866

Medicul „vedetelor“ Hussein Shamieh a ajuns la Tribunalul Constanța! Cere revocarea controlului judiciar (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 580

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 650

Acţionarii Rompetrol Rafinare SA, convocați în Adunare Generală Ordinară! Pe ordinea de zi sunt zece subiecte

26 Mar 2024 579

Modificări în călătoria cu copiii, de la 31 martie. Informații despre ce documente trebuie să aibă părinții

26 Mar 2024 719

Amendă usturătoare, primită de o firmă! Garda de Mediu Constanța a avut un control planificat

26 Mar 2024 422

Acțiuni de control cu radare, în județul Constanța. S-au aplicat amenzi și s-au suspendat permise de conducere

26 Mar 2024 517

Acțiune de control a polițiștilor IPJ Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi

24 Mar 2024 559

COMCM SA, amendată de Serviciul Județean Constanța al Arhivelor Naționale Gina Ghiață – „Societatea a fost sanționată în urma unui control!“

21 Mar 2024 814

Imagini de la Constanța cu „medicul vedetelor“ Hussein Shamieh, specialist în chirurgie plastică, cere revocarea controlului judiciar (FOTO+VIDEO)

21 Mar 2024 964

Știri Constanța Controale pe autobuzele CT BUS! (FOTO)

21 Mar 2024 504

Amplă acțiune de control pe liniile CT BUS, în Constanța. Au fost aplicate amenzi (FOTO)

20 Mar 2024 805

Test pozitiv pentru fotbalistul Cosmin Matei la un control antidoping. Ce spune ANAD

18 Mar 2024 894

IPJ SibiuBuletin info

18 Mar 2024 296