"Copacii au nevoie de oameni". Continuă acțiunea de montare a tutorilor și de îngrijire a copacilor în Parcul de la Gară

 
Sâmbătă, 4 august, de la ora 9.30 se derulează o nouă etapă din cadrul campaniei „Trees need people. Constanta Restart” în Parcul din zona Gării din Constanţa.
Inițiativa aparține avocatul Cătălin Filişan și are drept scop îmbunătățirea calității aerului respirat de constănțeni, precum și educarea populației în spiritul protejării mediului înconjurător.
La evenimentul sunt aşteptaţi toţi constănţenii care vor să devină voluntari în cadrul acestui proiect.
„Acţiunea de sâmbătă este una de montare tutori şi îngrijire copaci tineri. Avem şi promisiunea reprezentanţilor de la Direcţia Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Constanţa că şi de această dată, ne vor da o mână de ajutor”, spune iniţiatorul proiectului, avocatul Cătălin Filişan.
Reamintim cititorilor ZIUA de Constanța că prima acțiune din cadrul campaniei, a avut loc în data de 18 iunie 2018, când, în Parcul din zona Gării, s-au strâns mai mulți voluntari care au reușit să monteze tutori la 50 de copăcei. Cea de-a doua acţiune a avut loc pe 30 iunie în Parcul din Tomis II. La eveniment au participat un număr dublu de voluntari, față de cei prezenți la acțiunea precedentă. Aceștia au reușit să monteze în jur de 60 de tutori la copacii tineri, înainte ca ploaia să pornească.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment Acțiunea de montare a tutorilor și de îngrijire a copacilor continuă în Parcul Tomis II. Participare impresionantă (galerie foto)

22 Sep 2018 2253

LIVE, de la eveniment! Continuă acțiunea de montare a tutorilor și de îngrijire a copacilor, în Parcul din Tomis II (galerie foto-video)

30 Jun 2018 4046

„Impresionanta“ participare... virtuală la montarea tutorilor pentru copacii tineri. 26 de participanţi şi 43 interesaţi pe Facebook, iar în realitate, doar… 13

18 Jun 2018 2110