Copii tâlhari, prinşi cu focuri de armă

Mai mulţi copii din Reşiţa au intrat în locuinţa unei femei de 82 de ani, pentru a o tâlhări, însă au fost surprinşi de bătrână şi au sărit de la balcon. În timp ce fugeau, baieţii au mai facut o victimă.
 

Minorii, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, au pătruns în locuința unei femei de 82 de ani, de unde voiau să fure mai multe bunuri. Aceștia au fost surprinși de bătrână și au sărit de la balcon, informează România TV. În timp ce fugeau, băieții au mai făcut o victimă, o femeie de 60 de ani, care mergea pe stradă. Aceștia au atacat-o și i-au smuls sacoșa din mână.
 
Polițiștii din Reșița au intrat în alertă și au pornit în căutarea copiilor tâlhari. Când i-au zărit pe oamenii legii, aceștia au luat-o la fugă. Polițiștii au tras patru focuri de avertisment în aer ca să îi oprească.
 
Doi dintre minori au fost reținuți și duși la poliție pentru audieri. Ei sunt cercetați pentru tentativă de furt calificat și furt calificat.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Adolescenți, suspectați de tâlhărie reținuți! Detalii incredibile din anchetă. Cum au acționat minorii

27 Jul 2023 1041

Minoră tâlhărită la Năvodari de doi adolescenţi

25 Jun 2015 1646