Copilot Adrian Iovan a murit în chinuri!

La mai bine de nouă luni după accidentul aviatic din Apuseni în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi tânăra Aura Ion, o studentă la medicină care făcea parte din echipa de transplant care se îndrepta spre Oradea pentru o prelevare de organe, noi detalii ies la iveală, scrie rtv.net.
 
Copilotul lui Adrian Iovan, Răzvan Petrescu, a rememorat, într-o emisiune TV, la Kanal D, momentele cumplite de după aterizarea forţată din Munţii Apuseni şi a făcut o dezvăluire cumplită.
 
"Adrian Iovan a avut o moarte dureroasă, în chinuri! Nu puteam decât să mă apăr pe mine!", a povestit copilotul, care a fost prins ore bune sub botul avionului.
 
"La acea cursă eu ocupam locul din stânga, iar comandantul Adrian Iovan era în dreapta. Indiferent de pe ce parte stai, comandantul ia deciziile zborului. Am făcut tot ce este omenesc posibil ca să reducem victimele acelui zbor", a declarat copilotul, la Kanal D.
 
"Cauza accidentului a fost givraj. S-a depus gheaţă pe motoarele avionului şi din cauza asta s-a prăbuşit", a mărturisit Răzvan Petrescu.
 
Sursa: rtv.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.