Cosmin Năstase, din Cernavodă, încătuşat după ce ar fi ameninţat cu moartea un poliţist

Cosmin Năstase, de 29 de ani, din Cernavodă, a fost dus în arest după ce duminică, ar fi agresat o persoană. Tot duminică, după doar câteva ore, tânărul a fost depistat la volan în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit anchetatorilor, Cosmin Năstase a refuzat verificarea alcoolemiei şi prelevarea probelor biologice şi l-a ameninţat cu moartea pe agentul de poliţie care l-a depistat.

Luni, s-a întâlnit în trafic cu acelaşi poliţist, pe care l-a ameninţat din nou cu moartea și cu agresiuni fizice.  Cosmin Năstase s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe şi de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Medgidia, procuror Ciprian Bodu.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Medgidia a admis propunerea Parchetului și a dispus arestarea lui Cosmin Năstase pentru 30 de zile. De asemena, tânărul nu este la prima abatere. La data de 23 mai, bărbatul a fost trimis în judecată pentru furt calificat și conducere având permisul suspendat.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A ameninţat cu moartea un poliţist Cosmin Năstase, trimis în spatele gratiilor pentru ultraj

21 Aug 2014 2098