Cotidianul ZIUA de Constanţa, preluat de presa internaţională “Constanţa, un oraş în derivă”, scrie un ziar francez

Presa franceză acordă un amplu spaţiu dedicat Constanţei şi vieţii social-politice din urbea noastră. Site-ul www.courrierinternational.com a publicat, în ediţia de astăzi, sub titlul “Constanţa, un obiectiv balnear în derivă”, un reportaj în care se vorbeşte despre un “primar deghizat în Hitler, fete goale la seratele organizate de municipalitate, scandaluri de corupție”. Cotidianul francez citează cotidianul ZIUA de Constanţa şi face referire la mai multe materiale apărute în ultima perioadă în ziarul nostru, atât în ediţia print, cât şi în cea online.
 
“Oraşul este în centrul unui scandal politic major de la începutul verii: Mircea Băsescu, fratele președintelui român, a fost pus sub acuzare la 14 iulie pentru trafic de influență, anunță ZIUA de Constanţa”.
 
Despre Radu Mazăre, francezii scriu că edilul a fost "inculpat în anul 2005 pentru diferite cazuri privind restituirea proprietăților confiscate de comunişti" şi că “finanțează din bani publici evenimente în cazul în care apare deghizat în Hitler sau Cezar”.
 
Sub intertitlul “O republică în Republică”, autorul reportajului din cotidianul francez mai scrie: “Radu Mazăre nu este singura personalitate notabilă a orașului care pare a avea probleme cu justiția: o cerere de extrădare a fost lansat în Statele Unite împotriva președintelui Consiliului Județean, Nicuşor Constantinescu. Iar Arhiepiscopul Teodosie este acuzat de complicitate la corupție”.
 
Pueţi citi integral reportajul publicat de cotidianul francez urmând linkul http://www.courrierinternational.com/revue-de-presse/2014/07/17/constantza-une-cite-balneaire-a-la-derive

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 471

A cerut eșalonarea contribuțiilor restante aferente lefurilor pentru 2023 Primarul Cristian Radu jonglează iar cu salariile angajaților din administrația locală de la Mangalia! (DOCUMENT)

26 Mar 2024 796

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 354

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 555

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 448

Declarații de avere Constanța Bristena Doxan, șef serviciu la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 590

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui George Damcaliu, inginer la ABADL. Venit de peste 4.000 de euro din chirie (DOCUMENTE)

17 Mar 2024 769

Declarații de Avere Averea și interesele lui Nicolae Dan Cionoi, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)

15 Mar 2024 619

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

15 Mar 2024 442

Declarații de avere Constanța Colesnicencu Daniel, șef atelier la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

14 Mar 2024 535

Andreea Adelina Cârjilă, parte din personalul care administrează/ implementează programe/proiecte finanțate din fonduri externe/ bugetare la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

10 Mar 2024 646

Declarații de avere Constanța Marius - Cosmin Caraula, inginer șef la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

10 Mar 2024 609

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Ceraselei Iuliana Caraula, șef laborator la ABADL (DOCUMENTE)

09 Mar 2024 776

Tănase Grasu, șef formație la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

07 Mar 2024 703

Averea și interesele lui Beiu Ion, șef birou în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral! (DOCUMENTE)

06 Mar 2024 739