Creștere vertiginoasă a pieței e-commerce în România

Valoarea pieței de e-commerce din România va ajunge, în 2015, la aproximativ 650 milioane de euro, fapt ce va genera o creștere importantă a serviciilor de programare, estimează specialiștii din domeniu.
 
Potrivit unui studiu de specialitate, peste 74% dintre adulții din mediul urban dețin un smartphone ca telefon principal, în acest context experții anticipând o evoluție a pieței de e-commerce din România în 2015 la aproximativ 650 milioane de euro.
 
O cercetare iVox, citată de Agerpres arată că 40% dintre persoanele în vârstă de 18 ani au declarat că dețin două telefoane inteligente, iar cei mai mulți utilizează telefonul mobil în timp ce ascultă muzică, se uită la televizor sau se află la cumpărături.
 
Utilizarea acestor telefoane inteligente, dar și a tabletelor este mai răspândită la tinerii până în 35 de ani și în rândul persoanelor cu educație superioară.
 
Pentru perioada următoare se estimează o creștere de 85% a numărului de utilizatori de smartphone, ceea ce, conform specialiștilor, va genera o creștere a volumului total de vânzări online.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.