Stiri calde

Crima de la metrou. Magdalena Șerban condamnată la închisoare pe viață

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou, în 2017, în staţia Dristor 1, şi a încercat să ucidă o alta în acelaşi mod, a fost condamnată definitiv marţi de Curtea de Apel Bucureşti la închisoare pe viaţă, informează Agrepres.ro

Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia de condamnare dată în octombrie 2018 de Tribunalul Bucureşti, femeia având de plătit şi daune morale de 60.000 euro.

Magdalena Şerban a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor şi omor calificat, ea fiind acuzată că, pe 12 decembrie 2017, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, a împins o tânără, Alina Ciucu, spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără, Alexandra Costache, spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

În timpul procesului, Magdalena Şerban a povestit ce s-a întâmplat în ziua de 12 decembrie 2017, când a încercat să împingă o tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă fata s-a opus şi nu a păţit nimic.

"M-am simţit rău în ziua aceea. Am căutat de lucru la metrou, la mai multe staţii, pe la chioşcuri. M-am simţit nefolositoare. S-a întâmplat ce s-a întâmplat şi îmi pare rău. (...) Am lucrat şi în Spania, la curăţenie. În Spania am fost internată într-un spital de psihiatrie. (...) Am avut gânduri negre, ameţeli. Mă refer la aceste acţiuni făcute de mine. (...) Era înainte de sărbători. Nu cunosc bine staţiile de la metrou. Prima fată semăna foarte mult cu cea la care am fost în Spania. Faţa ei îmi era cunoscută. Mi-au venit gânduri negre, să o împing pe staţia de la metrou, pe podea, pe podeaua dintre staţii. După aceste gânduri, am acţionat. Am văzut-o când aştepta metroul. Erau mai multe persoane acolo. Am împins-o o dată, după care m-a împins şi ea, moment în care am împins-o şi eu, să nu cad. După ce am împins-o prima dată, a căzut pe podea. Şi a doua oară tot pe podea ar fi căzut, pentru că nu s-a mişcat, a opus rezistenţă. După aceea, a venit metroul, iar ea a plecat. Eu am ieşit afară, m-am dus şi am mâncat, apoi am mai întrebat pe la magazine dacă au nevoie de vânzător. Nu am găsit şi am plecat la Dristor", a spus Magdalena Şerban.


Ea a relatat şi ce s-a întâmplat în staţia de metrou Dristor 1.

"Am început să mă uit la mai multe persoane şi vedeam negru în jurul meu. Una dintre tinere s-a apropiat mai mult de mine şi eu am împins-o. Finalul nu l-am văzut, că am plecat. A căzut pe şine. A încercat să se ridice. Distanţa era mai mare de 1,5 metri şi nu se putea ridica. Era cu mâinile întinse pe plafonul pe care aşteaptă călătorii şi avea o geantă în una dintre mâini. Eu am lovit geanta, nu pe ea. Nu ştiu dacă încerca să se ridice. Nu am încercat să o ajut, pentru că voiam să plec. Numai de un bărbat putea fi ridicată de acolo", a mai povestit femeia în sala de judecată. 

Sursa: Agrepres.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Situație hilară. Primarul din Hârșova contestă ordinul prefectului de încetare a mandatului 2016-2020. Ionescu nu mai era membru ALDE când s-a înscris în PNL

19 Oct 2020 1200

Exclus de două ori din partid, fostul consilier Emil Banias continuă procesul cu ALDE Constanța

17 Oct 2020 1771

Un fost director din Primăria Constanța se întoarce victorios în instituție. Va primi și salariile din urmă

17 Oct 2020 3581

CJC vrea să intabuleze punctele de salvamar de pe plaje, ABADL se opune. S-a stabilit primul termen în recurs

13 Oct 2020 823

Judecătorii din Constanța au decis soarta unor urși din Harghita, Covasna și Argeș

12 Oct 2020 1043

Un imobil al fostei fabrici de Bere Bragadiru, din Constanța, revendicat în instanță. Ce au decis judecătorii

10 Oct 2020 1793

„Ambulanţa 2000” Constanţa, fundaţia care a colaborat cu CJC, cere în instanță, dizolvarea

09 Oct 2020 1267

Ce s-a întâmplat în procesul în care Municipiul Constanța cere 50 de milioane de euro de la Guvernul României

08 Oct 2020 1011

Lipsa unui avocat a amânat procesul Mara Construct

02 Oct 2020 703

Trafic de influență la RAR Constanța 230 de lei pentru omologarea unei instalații GPL. Prima condamnare

02 Oct 2020 927

Procesul lui Lucian Blaj, fost primar din Seimeni, amânat pentru luna viitoare

30 Sep 2020 623

Firma House 3000 Real Investment pe cale să renunțe la unul dintre procesele deschise primarului Constanței

28 Sep 2020 545

Radu Mazăre, termen azi la Curtea de Apel Constanța

24 Sep 2020 819

Un bărbat din Hârșova deține recordul privind infracțiunile constatate de conducere fără permis. Câte zeci de fapte au magistrații la dosar

22 Sep 2020 1778

Nici Ioan Albu, fost prefect al județului Constanța, nu este mulțumit de decizia Judecătoriei Medgidia

21 Sep 2020 1264