Crimă la Cumpăna O femeie a fost găsită decapitată în casă. Organele erau scoase

În aceasta dimineata politistii din Cumpana au fost sesizati de catre un barbat din localitate despre faptul ca in locuinta sa se afla decedata prietena lui in varsta de 43 de ani. Avand in vedere aspectele sesizate, in cauza a fost constituita o echipa complexa de cercetare formata din ofiteri ai Serviciului Investigatii Criminale si criminalisti din cadrul IPJ Constanta, care s-a deplasat la fata locului in vederea efectuarii de investigatii. Totodata a fost si procurorul de serviciu, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
vom reveni cu amanunte.  Femeia se afla pe un pat, dezbrăcată complet. Pe corpul ei au fost găsite urme de lovituri. De asemenea, bărbatul, care în prezent se află la audieri, ar fi încercat să se sinucidă, el prezentând urme specifice în zona gâtului.

UPDATE:

Potrivit unor surse, trupul femeii a fost tăiat cu un topor, iar organele erau scoase şi puse pe un bidon.

UPDATE:

Aceleaşi surse afirmă că Gheorghe Drăguşin, de 50 de ani, concubinul femeii, fusese trimis în judecată în urmă cu două luni, pentru că în 2011 ar fi tăiat-o cu un cuţit pe cea care şi-a găsit sfârşitul în această dimineaţă. Bărbatul a fost judecat în stare de libertate.

UPDATE:

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a declarat că victima a fost decapitată şi că membrele superioare i-au fost tăiate şi puse laolaltă cu organele într-un bidon. De asemenea, femeia era eviscerată complet.

Oficial

La data de 14 martie a.c., ora 06.05, poliţiştii din Cumpăna, au fost sesizaţi de un bărbat de 50 de ani, din localitate, despre faptul că în locuinţa sa se află cadavrul concubinei sale în vârstă de 43 de ani.
        Deplasaţi la faţa locului poliţiştii au observat în interiorul locuinţei, întins pe un pat, cadavrul unei femei, decapitat, care prezenta pe torace răni provocate cu un obiect tăietor.
Având în vedere aspectele sesizate, în cauză a fost constituită o echipă complexă de cercetare, formată din ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalişti din cadrul I.P.J. Constanta, care s-a deplasat la fata locului în vederea efectuării de investigaţii. Totodată a fost sesizat şi procurorul de serviciu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Întrucât din primele verificări efectuate s-a stabilit că se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de omor deosebit de grav, cercetările au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Crimă într-un hotel din Mangalia! Loredana, tânăra suspectată că și-ar fi ucis prietena este nemulțumită de prima condamnare

18 Apr 2024 460

București După aproape 33 de ani de la teribila crimă - Bărbatul urmărit internațional, adus în țară pe 23 aprilie

17 Apr 2024 584

Editorial Părinții cu copii în rame!

12 Apr 2024 566

„Sânge rece“ Crimă într-un hotel din Mangalia! Judecătorii motivează sentința în cazul tinerei băgată în geamantan și apoi abandonată în parc

11 Apr 2024 654

Justiție Constanța Crimă la Mangalia! Prima condamnare - 15 ani şi 3 luni

10 Apr 2024 849

Crimă în Mangalia! Tânără ucisă şi băgată într-un geamantan. Azi, pronunțarea la Tribunalul Constanța

10 Apr 2024 670

Scene demne de „Final destination“, la Cogealac! Judecătorii din Constanța au dictat 70 de ani de închisoare. Pedepse definitive (VIDEO)

03 Apr 2024 1078

UPDATE Șocant în Constanța! O femeie agresată de un bărbat în cartierul Tomis Nord (FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 2732

Avocatul Adrian Cuculis, din Baroul București, declarații în dosarul crimei din Mangalia! (VIDEO)

26 Mar 2024 678

UPDATE. Imaginile durerii la Tribunalul Constanța! Mătușa Alinei, tânăra ucisă la Mangalia, strânge la piept poza copilei (FOTO+VIDEO)

26 Mar 2024 1043

Atenție, detalii cu puternic impact emoțional! Crimă într-un hotel din Mangalia! Prima ședință de judecată cu ușile deschise (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 1236

Ce spune avocatul Adrian Cuculis Crimă într-un hotel din Mangalia! Se cere schimbarea încadrării juridice

11 Mar 2024 1751

Crimă într-un hotel din Mangalia! Procesul începe la finele lunii

10 Mar 2024 762

Crimă în Mamaia! Când se va pronunța Tribunalul Constanța

10 Mar 2024 1032

Scene șocante la Drobeta Turnu Severin! O adolescentă, înjunghiată pe stradă de un tânăr de 16 ani

23 Feb 2024 838