Crin Antonescu nu mai dă multe zile Guvernului Ponta

Liberalul Crin Antonescu nu îi dă mari şanse lui Victor Ponta, fostul său aliat de guvernare, de a rezista mult în fruntea Palatului Victoria, afirmând pentru Gândul că zilele acestuia „sunt numărate”.
 
Fostul preşedinte al PNL susţine că premierul Ponta nu poate fi considerat un „pol de credibilitate”. În schimb, Antonescu a declarat pentru Gândul că „doar preşedintele este credibil în faţa opiniei publice”.
 
Liberalul a preciat că toate ”partidele sunt astăzi în criză” şi că există un singur lider politic credibil: preşedintele Klaus Iohannis.
 
„În celelalte partide nu văd nimic care să mă înveselească sau încurajeze. Ceea ce se vede cu ochiul liber pe scena politică este această realitate şi este o realitate fără precedent. Toţi preşedinţii au avut un capital mare de încredere, sunt pentru prima dată în situaţia în care doar preşedintele este credibil în faţa opiniei publice în scena politică. Şi asta nu face decât să îi îngreuneze misiunea şi să o facă mai importantă”, a fost poziţia senatorului PNL.
 
Sursa: gandul.info

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.