Cristina Guseth îşi cere scuze pentru prestaţia sa slabă

Cristina Guseth nu a apucat să devină ministrul Justiției. Ea a postat pe contul său de facebook un mesaj în urma schimbării ei, în care recunoaşte că a dat-o în bară.
 ”M-am dus cu bună-credință la audieri. Aveam de partea mea experiența managerială a lucrului cu magistrații și instituțiile sistemului judiciar. Am fost animată de dorința de a reprezenta într-un mandat provizoriu, de doar un an, agenda cetățeanului, a justițiabilului care nu are studii de drept, dar își dorește procese mai scurte, integritate în rândul magistraților și combaterea corupției. Legile și instituțiile, prevederile legale nu sunt un scop în sine, ci sunt în slujba acestor obiective.
Prestația mea a fost slabă și îmi cer scuze tuturor celor la asteptarile cărora nu m-am ridicat. Le mulțumesc celor care m-au susținut și celor care m-au criticat cu bună-credință și îi asigur că, dincolo de acest eșec personal, voi continua să susțin, din afara sistemului judiciar statul de drept, integritatea în viața publică și lupta împotriva corupției.
Îi urez succes doamnei Raluca Prună, un profesionist desăvârșit, în eforturile de a crește încrederea cetățenilor în domnia legii în România”, scrie Guseth.





Sursa foto: youtube

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cioloș retrage propunerea pentru Ministerul Justiției?

17 Nov 2015 1853

"Un inginer la justiţie - o farsă la care nu pot participa..."

16 Nov 2015 1875

Miniștrii lui Cioloș au trecut de comisii

16 Nov 2015 2683

Un deputat jurist demisionează în semn de protest față de validarea ministrului Justiției

16 Nov 2015 1797

Pentru Cristina Guseth s-a pregătit portofoliul de la Justiție

15 Nov 2015 1824

Cristina Guseth - de la Freedom House în funcţia de ministru al Justiţiei în Guvernul Cioloş

15 Nov 2015 2326