Csaba Tiberiu Kovacs nu mai este secretar general al Autorității Electorale Permanente. Cine va ocupa funcția rămasă vacantă

În Monitorul Oficial a fost publicată decizia privind constatarea încetării de drept a raportului de serviciu al lui Csaba Tiberiu Kovacs, secretar general al Autorității Electorale Permanente.
 
Măsura a fost luată după ce s-a constatat că acesta îndeplinea cumulative a condițiilor de vârstă standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare, îucepând cu data de 18 ianuarie 2018.
 
Totodată, în Monitorul Oficial a fost publicată decizia pentru stabilirea unor măsuri privind conducerea Autorității Electorale Permanente.
 
Astfel, la data intrării în vigoare a prezentei decizii, mandatul lui Constantin-Florin Mitulețu Buică, vicepreşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Electorale Permanente, încetează la cerere.
 
De asemenea, Constantin-Florin Mitulețu Buică va exercita atribuţiile de secretar general al Autorităţii Electorale Permanente până la ocuparea postului.
 
Deciziile au fost semnate de premierul interimar MIhai Fifor. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.